Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Daugavpilieši uzvar sērijā un Latvijas čempionāta pusfinālā tiksies ar "Lūšiem"

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

Daugavpilieši uzvar sērijā un Latvijas čempionāta pusfinālā tiksies ar "Lūšiem"
"Ezerzeme"/DU volejbolisti
"Ezerzeme"/DU Facebook profils

Par Latvijas čempionāta pusfinālistiem kļuvuši Daugavpils “Ezerzeme”/DU volejbolisti. Ceturtdaļfināla izšķirošajā spēlē daugavpilieši četros setos pieveica “OC Limbaži”/MSĢ vienību un pusfinālā tiksies ar Jēkabpils “Lūšiem”. Citā pusfināla pārī spēkiem mērosies RTU/”Robežsardze” un “Biolars/Jelgava”.

“Ezerzeme”/DU volejbolisti ceturtdaļfināla sērijas pirmajā mačā zaudēja “OC Limbaži”/MSĢ komandai ar 0-3, savukārt otrajā mačā revanšējās, uzvarot trijos setos. Sērijas trešajā, izšķirošajā mačā daugavpilieši savā laukumā uzvarēja ar 3-1 (25:22, 20:25, 25:18, 25:17). Uzvarētāju rindās pārliecinoši rezultatīvākais spēlētājs bija Aleksandrs Nasonovs, kurš guva 21 punktu, savukārt zaudētāju sastāvā ar 27 punktiem bija Kristaps Šmits. Visā sērijā “Ezerzeme”/DU bija pārāka ar 2-1.

“Ezerzeme”/DU vienība iekļuva Latvijas čempionāta pusfinālā, kurā sērijā līdz divām uzvarām mērosies spēkiem ar Jēkabpils “Lūšiem”, kuri nule izcīnījuši bronzas medaļas “Credit24 Meistarlīgas” čempionātā. Sērijas pirmā spēle notiks 31. martā Daugavpilī, bet otrais mačs risināsies 4. aprīlī Jēkabpilī. Ja būs nepieciešams trešais mačs, tas notiks 8. aprīlī “Lūšu” laukumā.

Tajos pašos datumos notiks arī otras pusfināla sērijas spēles, kurā sacentīsies pērnā gada Latvijas čempionvienība RTU/”Robežsardze” un “Biolars/Jelgava”.

Finālsērijā komandas sacentīsies līdz trim uzvarām. Finālsērijas pirmā spēle notiks 12. aprīlī.

Izmantotie resursi:
Eesti Võrkpalli Liit
volejbols.lv