Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

RSU/MVS pārspēj jelgavnieces un iekļūst finālā

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

RSU/MVS pārspēj jelgavnieces un iekļūst finālā
Inguna Minusa, ''RSU/MVS'' trenere
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas volejbola čempionātā sievietēm sestdien par otro finālisti kļuvusi RSU/MVS komanda, kas dramatiskā piecu setu cīņā pārspēja "Jelgava"/LU komandu. Sērijā rīdzinieces uzvarēja ar 2-1. Finālsērijā RSU/MVS sacentīsies ar "Babītes" komandu, savukārt jelgavnieces sērijā par bronzas godalgām mērojās spēkiem ar Daugavpils VK "miLATss" vienību.

Sērijā starp „Jelgava”/LU un RSU/MVS komandām rīdzinieces pirmajā mačā uzvarēja ar 3-1, bet dienu vēlāk jelgavnieces revanšējās ar 3-0, sērijā panākot izlīdzinājumu un trešo izšķirošo spēli.

Trešajā mačā cīņa izvērtās spraiga, bet pirmajos divos setos pārāka bija Jelgavas komanda, uzvarot ar 29:27 un 26:24, izvirzoties vadībā ar 2-0. Taču, kad vajadzēja tikai pielikt mačam punktu, jelgavnieces tik pārliecinoši vairs nedarbojās serves uzņemšanā, servējot un arī izbrukumā. Trešajā setā rīdzinieces uzvarēja ar 25:17, bet ceturtajā ar 25:22, panākot 2-2.

Izšķirošajā setā RSU/MVS sagrāva jelgavnieces ar 15:6, visā mačā uzvarot ar 3-2, bet sērijā triumfējot ar 2-1, iekļūstot finālā.

Uzvarētāju rindās milzīgu artavu uzvaras kaldināšanā izdarīja Agija Sidorova un Jeļizaveta Morozova, gūstot attiecīgi 20 un 19 punktus. Zaudētājām ar 23 punktiem izcēlās Inese Jursone.

Finālā RSU/MVS tiksies ar „Babīti”, kas pusfināla sērijā ar 2-0 uzvarēja Daugavpils VK „miLATss”. Finālsērijas spēles 1., 2. un, ja būs nepieciešams, arī 9. aprīlī.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv
Mängud
- Maia