Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Olga Točko-Ativi zaudējusi darbu Čempionu līgas klubā

Olga Točko-Ativi zaudējusi darbu Čempionu līgas klubā
Olga Točko-Ativi (2012)
Foto: severstalvolley.ru

Latvijas pēdējo gadu labākā volejboliste Olga Točko-Ativi (31, 190) pēc bērna kopšanas atvaļinājuma mēģinājusi atgriezties, noslēdzot līgumu ar CEV Čempionu līgas vienību "VK Agel Prostejov" (Čehija), tomēr veselības probēmu dēļ līgums tagad ir izbeigts.

2012. gada atjaunotajai Latvijas sieviešu volejbola izlasei Točko-Ativi nevarēja palīdzēt, bet decembrī viņa kļuva par māmiņu.

2013. gada jūlijā Točko-Ativi noslēdza līgumu ar Čehijas klubu "VK AGEL Prostejov", kas spēlēs arī CEV Čempionu līgā. Augustā noskaidrojās, ka viņai ir problēmas ar ceļgalu, tāpēc nepieciešama operācija, ierindā varētu atgriezties novembrī vai decembrī. Šim klubam spēlētāja vajadzīga jau no sezonas sākuma, tāpēc septembrī Latvijas volejbolistes vietā tika paņemta amerikāniete.

2011-2012 sezonā Točko-Ativi spēlēja Krievijas Superlīgas klubā Čerepovecas "Severstal". Iepriekš viņa spēlējusi daudzos spēcīgos klubos, izcīnot vairāku valstu čempionu titulus. Točko-Ativi ir arī divkārtēja CEV Čempionu līgas vicečempione - ar franču "Cannes" (2006), ar azerbaidžāņu "Rabita" (2011).

Izmantotie resursi:
sb-community.com
vkprostejov.cz


, 2013-09-24 17:00, pirms 11 gadiem
Točka-Aktivi, nodomāju, ka ar kādu melno apprecējusies.
, 2013-09-24 18:51, pirms 11 gadiem
gan jau no janvāra varēs atkal spēlēt
, 2013-09-24 18:52, pirms 11 gadiem
Pampars5 rakstīja: apprecējusies
tāds melnīgsnējs francūzis Jelgavā spēlēja
Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.