Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Maķedonijas līderis: "Latvija uzvarēs arī Kosovu un gandrīz jau būs tikusi "Final 4""

Rolands Eliņš

Maķedonijas līderis: "Latvija uzvarēs arī Kosovu un gandrīz jau būs tikusi "Final 4""
Foto: CEV

Pēc vakardienas Eiropas Sudraba līgas spēles volejbolā, kurā Latvija ar 3:0 pārspēja Maķedoniju, Latvijas izlases spēlētājs Deniss Petrovs izteicās, ka pretinieki neko jaunu nav izdomājuši, kamēr Maķedonijas līderis Nikola Gjorgijevs norādīja, ka Latvija pēc spēles ar Kosovu jau būs ar vienu kāju finālčetriniekā.

“Ir pozitīvas emocijas. Esmu ļoti pagodināts, saņemot labākā spēlētāja balvu komandā, īpaši, spēlējot savā dzimtajā pilsētā,” Volejbola federācijas mājaslapā citēts Deniss Petrovs. “Maķedoniju mēs pārāk labi nepazinām, taču tas mums netraucēja uzvarēt. Zinājām, ka viņiem ir viens labs spēlētājs Gjorgijevs, un koncentrējāmies uz spēli pret viņu. Domājām, ka otrajā un trešajā setā viņi kaut ko pamainīs, bet viņi turpināja uzbrukumus uzticēt vienam spēlētājam. Viņi neko jaunu neizdomāja, un mēs to izmantojām.

„Tagad jau sākam domāt par nākamo spēli ar Kosovu,” turpināja Petrovs. „Mums ir labāk jāsaspēlējas, jo ir kļūdiņas. Jānoslīpē saspēle ar pirmajiem tempiem, ar Edvartu Buividu. Šodien jau laukumā sapratāmies labāk nekā pret Austriju. Izdevās serves, un tad labāk varējām gan nospēlēt blokā, gan aizsardzībā pacelt bumbas. Ar Austriju daudz zaudējām servēs un nevarējām realizēt breikbumbas. Pret Kosovu spēlēsim ar pilnu atdevi, īpaši savās mājās.”

Savukārt Maķedonijas izlasē par labāko šajā spēlē tika atzīts Nikola Gjorgijevs, kurš atzina, ka Latvija bijusi spēcīga pretiniece: „Atbraucām, lai spēlētu labāk nekā ar Kosovu. Setu sākumos spēlējām labi, pēc tam mums zuda koncentrācija, bija daudz kļūdu un problēmas gūt punktus, pretiniekam servējot. Jākļūst labākiem, un labā ziņa ir tā, ka mums ir laiks, taču mums to nevajadzētu izniekot. Zinājām, ka Latvija ir spēcīgs pretinieks, taču pazīstu tikai dažus no viņiem. Ja Latvija ar 3:1 uzvarēja Austriju viesos, jums ir laba komanda. Paredzu, ka jūs tagad uzvarēsiet arī Kosovu un ar trim uzvarām būsiet ar vienu kāju finālčetriniekā.”

Izmantotie resursi:
https://volejbols.lv/klasiskais-vol...