Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Birzulis arī nākamajā sezonā vadīs Somijas pirmās līgas komandu "Karelian Hurmos"

Krišs Upenieks

Birzulis arī nākamajā sezonā vadīs Somijas pirmās līgas komandu "Karelian Hurmos"
Aigars Birzulis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

LETA. Latvijas volejbola speciālists Aigars Birzulis arī nākamajā sezonā trenēs Somijas pēc spēka otrās līgas komandu Joensū "Karelian Hurmos", vēsta vienība.

"Karelian Hurmos", kuras sastāvā aizvadītajā sezonā bija arī Latvijas volejbolisti Ingars Ivanovs un Aivars Petruševics, uzvarēja pirmās līgas regulārajā čempionātā un pēc tam arī izslēgšanas turnīrā.

Pēc tam pārspēlēs par ceļazīmi uz augstāko līgu "Karelian Hurmos" sērijā līdz trim uzvarām ar 1-3 piekāpās Tamperes "Rantaperkion Isku" vienībai.

Iepriekš rakstīts par to, ka somu komandā paliks arī Ivanovs, volejbolistiem esot paticis strādāt Birzuļa vadībā. "Viņam patīk daudzveidot trenēšanās procesu un spēles taktiku. Nav tā, ka viņš sēž uz vietas un liek spēlēt klasiski, ar augstajām bumbām. Viņam patīk, ka mēs izpildām vairāk kombinācijas. Viņš iet līdz laikam un seko līdzi volejbolam. Pie Aigara bija ļoti labi. Cik runāju ar komandas biedriem, visi bija apmierināti ar to, kā viņš vadīja treniņu procesus un spēles. Visiem viņš patika, gan komandas vadībai, gan spēlētājiem," atzīmēja Ivanovs.

Birzulis par Somijas kluba galveno treneri kļuva pērn jūnija beigās. Pirms tam Birzulis strādāja ar vairākiem Latvijas pludmales volejbola duetiem.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-05-24 17:45, pirms 6 gadiem
Tagad, laikam, jāiedzer!

  -1 [+] [-]

, 2018-05-24 18:49, pirms 6 gadiem
Kā šim tagad iet ar dzeršanu ? Viss pa vecam vai ir labojies?

     [+] [-]

, 2018-05-25 00:31, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка