Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas U20 izlasei vēlreiz izdodas pārspēt Zviedriju

Rolands Eliņš

Latvijas U20 izlasei vēlreiz izdodas pārspēt Zviedriju
Foto: GL Sports Photography

Latvijas U20 volejbola izlase gan vakar, gan šodien pārbaudes spēlēs pret Zviedrijas U20 izlasi izcīnīja pārliecinošas uzvaras.

Vakardienas spēlē Cēsu sporta kompleksā Latvijas izlase uzvarēja Zviedriju četros setos. Šodienas abas izlases sacentās atkārtoti, un Latvijas jaunie volejbolisti vēlreiz bija pārāki.

Šoreiz zviedriem nevienā setā netika ļauts gūts vairāk par 18 punktiem, un Latvija svinēja uzvaru ar 25:15, 25:17 un 25:18.

Latvijas U20 volejbola izlase jau šīs nedēļas beigās aizvadīs Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra otro kārtu, kur tā no piektdienas līdz svētdiena tiksies ar vietējo Melnkalni, kā arī Franciju un Slovēniju.

Astoņu grupu uzvarētāji kvalificēsies finālturnīram, bet astoņas komandas, kas paliks otrajā vietā, piedalīsies kvalifikācijas izšķirošajā kārtā, sadalot vēl divas ceļazīmes. Eiropas čempionāts no 14. līdz 22. jūlijam risināsies Nīderlandē un Beļģijā.

Sākotnēji bija plānots, ka izlasi trenēs pazīstamais Boriss Kolčins, tomēr šogad viņa vietā amatā stājās Ģirts Mārtiņsons.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/volejbolsl...

     [+] [-]

, 2018-04-25 23:17, pirms 6 gadiem
Sastāvs?