Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils Lūši" paliek bez "Final 4" – Meistarlīgas medaļu cīņas ir atceltas

Agris Suveizda

"Jēkabpils Lūši" paliek bez "Final 4" – Meistarlīgas medaļu cīņas ir atceltas
Foto: SK "Jēkabpils Lūši"

Latvijas Volejbola federācijas ģenerālsekretārs Kaspars Timermanis portāla Sportacentrs.com podkāstā "Ārpus kadra" atklājis, ka koronavīrusa pandēmijas dēļ Meistarlīgas "Final 4" šosezon nenotiks.

Ir pieņemts lēmums par "Final 4" atcelšanu, taču par iespējamo vietu dalīšanu vēl tiks lemts. Tāpat vēl nav zināms Latvijas čempionāta liktenis – par to spriedīs Latvijas Volejbola federācijas valdes sēdē.

Meistarlīgas "Final 4" iekļuva viss regulārās sezonas labāko četrinieks. Igaunijas klubi "Saaremaa", Tartu "Bigbank" un Tallinas "Selver" izslēdza attiecīgi "Biolars"/Jelgava" (2-0), "TalTech" (2-1) un RTU/"Robežsardze" (2-0), bet regulārās sezonas ceturtā komanda "Jēkabpils Lūši" divos mačos tika galā ar "Parnu".

Pilnu podkāsta "Ārpus kadra" epizodi šovakar plkst. 21:15 varēsiet vērot Sportacentrs.com TV kanālā, savukārt portālā ieraksts gaidāms šovakar vai rīt. Podkāstā varēsiet uzzināt LHF ģenerālsekretāra Viestura Koziola, LVF ģenerālsekretāra Kaspara Timermaņa, LOK ģenerālsekretāra Žorža Tikmera, "TV3 Sport" programmu direktora Toma Circeņa un arī garo distanču skriešanas treneres Anitas Siliņas viedokli.