Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Obrumans: "Pievīla kļūdas servju uzņemšanā"

Jānis Celmiņš

Obrumans: "Pievīla kļūdas servju uzņemšanā"
Mārcis Obrumans
Foto: facebook.com/skjekabpilslusi

Jau vēstīts, ka “Jēkabpils Lūši” volejbolistiem piektdienas vakarā neizdevās iekļūt “Credit24 Meistarlīgas” finālā. “Final four” pusfinālā jēkabpilieši uzvarēja pirmo setu, taču galarezultātā ar 1-3 piekāpās Latvijas izlases galvenā trenera Avo Kēla un latviešu spēlētāja Toma Švāna pārstāvētā Igaunijas kluba “Parnu” pārākumu. Pēc cīņas portālam Sportacentrs.com komentāru sniedza Jēkabpils komandas galvenais treneris Mārcis Obrumans.

“Pievīla servju uzņemšana un pašu serve. Žēl… Ja lielās komandas pie šādas servju uzņemšanas spēj to izlabot ar jaudu uzbrukumā, tad mēs neesam fiziski tik spēcīgi un augumā lieli. Nav servju uzņemšanas, nav cēliena, nav uzbrukuma, tā nu tas ir,” galvenos zaudējuma iemeslus uzskaita Jēkabpils komandas treneris. Viņš piekrīt viedoklim, ka dažbrīd pietrūcis vēss prāts un pieredzes. “Jā, rūdījums, pieredze… Pērnava šādas kļūdas nepiedeva. Uzskatu, ka bijām gatavi, bet spēles plānu izjauca vājā servju uzņemšana,” teic Mārcis Obrumans.

Jau sestdien plkst. 14:00 “Jēkabpils Lūšu” nagu asumu pārbaudīs “Rakveres” volejbolisti, kuri pusfinālā piektdien ar 1-3 kapitulēja regulārā turnīra uzvarētāju “Saaremaa” komandas priekšā. “Rakevere ir komanda, kas cīnās līdz galam katrā no epizodēm. Izņēmums noteikti nebūs arī rītdiena. Runā, ka igauņiem trūkst motivācijas cīņām par bronzu, bet domāju, ka Rakvere nav tas gadījums. Mums katrs punkts būs jāizcīna pašu spēkiem, nekas netiks dāvināts,” pirms bronzas cīņas saka Obrumans.

Plašāka pretinieku analīze tiks veikta šovakar (šonakt), bet plāns “Lūšu” galvenajam trenerim esot jau tagad.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-24 06:10, pirms 6 gadiem
Reti jau Jēkabpils jauniešiem iznāk uzspēlēt pret tik spēcīgiem un motivētiem servētājiem, kā tas bija vakar.
Pozitīvai - tajās epizodēs, kad bumba droši tika līdz cēlājam, bija gan daudzveidīgs uzbrukums, gan arī punkti!