Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Klāt volejbola svētki! LK izcīņas izšķirošās spēles Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Jānis Celmiņš

Klāt volejbola svētki! LK izcīņas izšķirošās spēles Sportacentrs.com TV tiešraidēs
Vai "OC Limbaži/MSĢ" iekodīs arī "Jēkabpils lūšiem"? Foto: OC Limbaži/MSĢ

Svētdien "Daugavas" Sporta namā Rīgā norisināsies Latvijas kausa izcīņas finālspēles gan vīriešu, gan sieviešu komandām. Dāmu finālā VK “Jelgava” tiksies ar VK “Mārupe”, bet vīru galvenajā turnīra cīņā “Jēkabpils Lūši” centīsies nosargāt kausu savā īpašumā pret ambiciozo “OC Limbaži/MSĢ” vienību, kura vakar parūpējās par turnīra lielāko sensāciju, no cīņas par kausu izslēdzot “RTU/Robežsardzi”. Abu finālspēļu tiešraides Sportacentrs.com TV tiešraidēs. To sākums attiecīģi plkst. 15.00 un plkst. 18.00.

Dāmu fināla dalībnieces tika noskaidrotas jau pasen. Pusfinālu cīņās Baltijas līgā spēlējošā “Jelgava/LLU” komanda divu spēļu summā ar 4:3 apspēlēja RSU/MVS volejbolistes, bet “Mārupe SC” ar 6:1 apspēlēja SK “Babīte” vienību. Finālā, kas šodien SN “Daugava” startēs plkst. 15.00, izteiktu favorītu nebūs, kas sola aizraujošu cīņu gan tiem, kuri vēros spēli klātienē, gan tiem, kuri nolēmuši palikt mājās un spēli vērot Sportacentrs.com TV kanāla tiešraidē.

Spēlētājas, kurām vērts pievērst uzmanību: Līva Sola, Līga Plāte, Monta Urbāne, Marta Ozoliņa,

Vīru finālā tikmēr spēkus samēros esošie kausa turētāji “Jēkabpils Lūši” un… “OC Limbaži/MSĢ” komanda. Jā, Laura Iecelnieka un Klāva Zaļkalna vadītie volejbolisti vakar parūpējās par vienu no pēdējo gadu lielākajiem pārsteigumiem Latvijas volejbolā, un no tālākās cīņas par kausu izslēdza “RTU/Robežsardzi” – komandu, kura šo sezonu aizvada ļoti stabili. Vakar pret ambiciozajiem limbažniekiem Raimonda Vildes vadītā komanda prata paņemt tikai setu, piekāpjoties ar 1:3. Jēkabpilieši tikmēr pamocījās ar “Daugavpils Universitāti”, taču no cīņas aizgāja “sausām kājām” – 3:2. Vīru finālcīņas sākums SN “Daugava” ieplānots plkst. 18.00 un arī to tiešraidē varēs vērot Sportacentrs.com TV kanālā, kā arī interneta tiešraidē.

Spēlētāji, kuriem vērts pievērst uzmanību: Kristaps Šmits, Ingars Ivanovs, Rihards Lazdiņš (visi OC Limbaži/MSĢ), Edvīns Srūders, Ēriks Voroņko un Rihards Puķītis (visi Jēkabpils Lūši.

Latvijas kausa ieguvēji:

GadsKomanda
2017. gadsJēkabpils Lūši
2016. gadsJēkabpils Lūši
2015. gadsBiolars/Jelgava
2014. gadsRTU/Robežsardze
2013. gadsVK Biolars/Jelgava
2012. gadsVK Biolars/Jelgava
2011. gadsPoliurs/Ozolnieki
2010. gadsPoliurs/Ozolnieki
2009. gadsLāse-R/Rīga
2008. gadsVK Rīga/Lāse-R

Latvijas kausa ieguvējas:

GadsKomanda
2016. gadsSK Babīte
2017. gadsSK Babīte