Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Poliurs/Ozolnieki" nenotur divu setu pārsvaru un zaudē "Rakverei"

Rolands Eliņš

"Poliurs/Ozolnieki" nenotur divu setu pārsvaru un zaudē "Rakverei"
"Poliurs/Ozolnieki" cīņā par bumbu
Foto: Ozi-volejbols.lv

Baltijas volejbola līgā ļoti saspringtā cīņā zaudējumu piedzīvojusi „Poliurs/Ozolnieki” vienība, kura piecos setos piekāpās Igaunijas „Rakverei”.

Gan „Poliurs/Ozolnieki”, gan „Rakvere” aizvadīja spēles arī vakar. Kamēr „Poliurs/Ozolnieki” izspēlēja piecu setu maču ar „Kuldīgu”, beigās tomēr piekāpjoties, „Rakvere” zaudēja visos trīs setos pret „Biolaru/Jelgavu”.

Šodienas mačā Ozolniekos „Poliura” volejbolisti maču uzsāka veiksmīgi un uzvarēja gan pirmajā setā (25:22), gan otrajā (25:20). Līdz ar to atlika vien spert pēdējo soli pretim uzvarai, taču „Rakveres” volejbolisti nepadevās, un trešo setu uzvarēja ar 25:20. Saspringtā cīņā rakverieši spēja uzvarēt arī ceturto setu (25:23). Spēle punkts punktā notika arī izšķirošajā piektajā setā, kurā pārāki tomēr izrādījās viesi, uzvarot ar 16:14.

„Poliurs” līdz ar to divās dienās izspēlējis desmit setus un cietis divus zaudējumus. Ar 22 gūtiem punktiem šodien izcēlās Ansis Medenis, 17 pievienoja Andis Cimoška, bet Armands Āboliņš atzīmējās ar 16 komandas labā gūtiem punktiem. Igauņiem savukārt 30 punktus savā rēķinā ierakstīja Sīms Poluārs. „Rakveri” pārstāvēja arī Artis Caics, Latvijas volejbolists, kurš spēli noslēdza ar četriem punktiem.

„Poliurs” aizvadītajās sešās spēlēs līdz ar to guvis divas uzvaras un savācis astoņus punktus, kas pagaidām ļauj ieņemt astoto vietu līgā 13 komandu konkurencē. Pagaidām no Latvijas komandām vislabāk klājies „RTU/Robežsardze”, kura uzvarējusi četrās no piecām spēlēm un ieņem trešo vietu līgā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

  +2 [+] [-]

, 2015-11-22 18:33, pirms 8 gadiem
Foto gan varētu raksta autors piemeklēt citu. Šī bilde galīgi neatbilst ne tikai šai spēlei,bet arī šai sezonai...Fotogrāfijā atrodas cilvēki,kuriem šobrīd nav ne kāda sakara ar šo komandu. Tad kam bildi tādu likt?

  +1 [+] [-]

, 2015-11-22 18:38, pirms 8 gadiem
„Poliurs/Ozolniekiem” spēlētājiem rekordpeļņa toto, tik atklati toto griezt nevajag, skatitāji nav muļķi.

     [+] [-]

, 2015-11-22 19:07, pirms 8 gadiem
hugaboss rakstīja: Foto gan varētu raksta autors piemeklēt citu. Šī bilde galīgi neatbilst ne tikai šai spēlei,bet arī šai sezonai...Fotogrāfijā atrodas cilvēki,kuriem šobrīd nav ne kāda sakara ar šo komandu. Tad kam bildi tādu likt?
Ja nav ko teikt, labāk nesaki neko. ja neatpazīsti brāļus Āboliņus, Augustānu un Ozolnieku jauno grīdu, tad paklusē.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-22 19:44, pirms 8 gadiem
yakz rakstīja: Ja nav ko teikt, labāk nesaki neko. ja neatpazīsti brāļus Āboliņus, Augustānu un Ozolnieku jauno grīdu, tad paklusē.
Ja raksta komentāru izlasi,kad bilde jau nomainīta,tad labāk nekomentē...iepriekšējā bildē bija gan A.Bērziņš trenera lomā,bet U.Puķītis libero.....
Paldies raksta autoram par oprerativitāti.

     [+] [-]

, 2015-11-22 20:19, pirms 8 gadiem
kastans rakstīja: „Poliurs/Ozolniekiem” spēlētājiem rekordpeļņa toto, tik atklati toto griezt nevajag, skatitāji nav muļķi.
parādi, kur var uzlikt, es uzlikšu uz DU ; )

  +2 [+] [-]

, 2015-11-22 20:20, pirms 8 gadiem
vakkar jau ar bij bilde ar Zaļo pie Kuldīgs vēl

volis mirst, lai gan 1. un 2. līga arī ir labs līmenis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-23 13:11, pirms 8 gadiem
Nu tas ir pizģets ar tiem Ožiem!!!!!

  +1 [+] [-]

, 2015-11-23 17:09, pirms 8 gadiem
Ja nesāks translēt spēles vismaz internetā, tad patiešām to bodi ko sauc par volejbolu var klapēt ciet!