Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Igaunija mājās viegli sakauj Izraēlu

Andrejs Siliņš

Igaunija mājās viegli sakauj Izraēlu
Igaunijas volejbola izlase
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas pretiniece Igaunijas volejbola izlase trešdien Tallinā ar rezultātu 3-0 sakāva Izraēlu, izcīnot otro uzvaru divās Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra B grupas spēlēs.

Igaunija turnīru sāka ar 3-1 uzvaru pār Latviju igauņu līdzjutēju piepildītā Arēnā Rīga, bet šodien, aizvadot pirmo spēli šajā turnīrā savās mājās, Igaunija neatstāja variantus pirms turnīra par pastarīti uzskatītajai Izraēlai, svinot panākumu ar 3-0 (25:19, 25:21, 25:15).

Igaunijai vēl palikušas divas spēles grupā - 26. augustā vēlreiz pret Izraēlu, bet šoreiz viesos, kā arī savā laukumā 5. vai 6. janvārī pret Latviju. Latviešiem savukārt šogad vairs nav jāspēlē, bet bez minētās spēles pret Igauniju vēl 9. janvārī mājās jāmēģina revanšēties Izraēlai.

Eiropas čempionātam kvalificēsies katras grupas uzvarētāja, kā arī piecas labākās otro vietu ieguvējas.

EČ kvalifikācija, B grupa

VKomandaUZP
1.Igaunija206
2.Izraēla113
3.Latvija020

     [+] [-]

, 2018-08-22 21:33, pirms 6 gadiem
Kas atliek (rezumē uz doto brīdi)? Igauņiem jāuzvar Izraēla. Mums mājās jāuzvar Izraēla, pēc tam viesos igauņus, kuriem nekas nav vairs vajadzīgs un varbūt mēs tiekam kā viena no 5cām 2jām uz EČ!!! Pašam smiekls sanāca!