Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Dainis Āzens

Ģirts Mārtiņsons: "Somija nosacīti pieskaitāma pie topkomandām"

Ģirts Mārtiņsons: "Somija nosacīti pieskaitāma pie topkomandām"
Ar divām uzvarām iepriekšējā kārtā Mārtiņsona vadītā izlase izcīnīja Eiropas U-20 čempionāta pagarinājumu.
Foto: www.cev.lu

Gatavojoties Eiropas U-20 čempionāta volejbolā kvalifikācijas 3. kārtas sacensībām, Ģirtam Mārtiņsonam pārdomas raisīja spēles ar Somiju.

Mači ar Somiju Latvijas junioriem bija vienīgās starpvalstu pārbaudes spēles pirms izšķirošajiem notikumiem Belhatovā.

“Somija kā finālturnīra dalībniece nosacīti pieskaitāma pie topkomandām,” uz pārbaudes spēlēm atskatās Ģirts Mārtiņsons. “Viņi ātri saspēlējas, un mēs sākumā nepaspējām ieņemt pozīcijas blokā. Līdz ar to bija grūtāk spēlēt aizsardzībā un gūt punktus ar bloku. Turpinājām cīnīties arī ar mikrotraumām.

Pirmajā spēlē zaudējām visos piecos setos, kaut arī oficiāli tika aizvadīti tikai trīs. Mača beigās laukumā tika nosacītais otrais sastāvs – cēlājs Kristers Ērglis un servju uzņēmēji. Iespējams, šajā mačā spēles kvalitātei traucēja pārliecības trūkums par saviem spēkiem un uztraukums, taču atsevišķas sadarbības un uzplaiksnījumi priecē. Svarīgi panākt šādu koncentrēšanos visas spēles garumā.

Otro spēli jau aizvadījām labāk. Varbūt somi atslāba, turklāt deva iespēju iet laukumā visiem spēlētājiem. Paši bijām agresīvāki visos spēles elementos, un padevās stabilāka serve. Bijām somus izanalizējuši un parādījuši viņu galvenos uzbrukuma virzienus.”

Šodien izlases puišiem bija brīvdiena, bet ārsti paziņoja savu spriedumu par Kristapa Platača gatavību iesaistīties izlases darbā. “Jāpastrādā pie bloka, kaut arī otrajā spēlē bija uzlabojumi, pie serves, kopējās spēlēs, un jāslīpē sadarbība,” Mārtiņsons uzskaita somu atstāto mantojumu.

Uz Belhatovu Polijā komanda dosies 28. jūnijā agri no rīta.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv


, 2018-06-23 12:50, pirms 6 gadiem
Izlido 28.jūnijā, šodien ir 23.jūnijs un čaļi netiek laisti mājās uz svētkiem! Lieku uz to ka būs vai jau ir psiholoğiskā bedre! Vērosim kā nospēlēs čaļi, tomēr visu jau izsaka rezultāts, katram trenerim ceļi uz to ir atšķirīgi! Lai veicâs!
, 2018-06-23 14:08, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.
RTU/“Robežsardze/Jūrmala”. Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Formanickis: "Vienmēr prieks par medaļām, bet ir neliels rūgtums, ka medaļa nav zelta"

Pēc vakardienas uzvaras un izcīnītās bronzas medaļas “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā vīriešiem RTU/"Robežsardze/Jūrmala" spēlētājs Aleksejs Formanickis atzina, ka ir prieks par medaļu, bet neslēpa rūgtumu, ka nav iegūtas zelta medaļas. Tikmēr Kaspars Kronbergs norādīja, ka šis nav bijis komandas labākais gads jo starpsezonā esot aizgājuši abi pirmā tempa spēlētāji un viens ceturtās zonas spēlētājs, kuru vietā nākuši jauni puiši.