Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas volejbola izlases kapteinis Saušs pārgājis uz Francijas klubu

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas volejbola izlases kapteinis Saušs pārgājis uz Francijas klubu
Latvijas izlases kapteinis Romāns Saušs
Foto: LVF

Latvijas volejbola izlases kapteinis Romāns Saušs nākamajā sezonā pārstāvēs Francijas vienību Sētes "Arago".

"Esmu priecīgs pavēstīt, ka nākamajā sezonā spēlēšu Sētes "Arago" komandā Francijā," sociālajos tīklos ziņo volejbolists.

Kopš 2016. gada Saušs pārstāvēja Vācijas Bundeslīgas vienību Direnas "SWD Powervolleys", kuras sastāvā šosezon regulārajā sezonā ieņēma sesto vietu, bet pēc tam zaudēja ceturtdaļfinālā.

Tikmēr "Arago" komanda Francijas ProA līgā šosezon palika priekšpēdējā, 12. pozīcijā.

Pirms tam Saušs ārzemēs spēlējis arī Vācijas komandā "A!B!C Titans Berg. Land", Somijas vienībās "Saimaa Volley" un "Kokkolan Tiikerit", kā arī Lugano "EN Gas & Oil" no Šveices.

Iepriekšējos divus gadus Saušs bija Latvijas volejbola izlases kapteinis - ja 2017. gadā viņu postenī iecēla tā brīža izlases galvenais treneris Raimonds Vilde, pērn pirms Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra viņš tika izvēlēts komandas balsojumā. Šogad 26. maijā ar spēli Turcijā Latvijas vīriešu volejbola izlase uzsāks dalību Eiropas Zelta līgas turnīrā, kurā tiksies arī ar Beļģiju un Slovākiju. Gatavošanās turnīram sāksies maija sākumā.