Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Buivids par karjeru, pludmales volejbolu un Genādiju Samoilovu

Piedāvājam Jāņa Celmiņa sarunu ar “ASK Kuldīga” volejbolistu Edvartu Buividu, kurš stāsta par savas sportiskās karjeras pirmssākumiem, pludmales volejbolu un spēlēšanu kopā ar Ruslanu Sorokinu, domstarpībām ar Genādiju Samoilovu, kā arī savām tuvāko gadu prioritātēm.

, 2016-01-22 11:05, pirms 8 gadiem
Nekādu pārmetumu, taču šeit arī var skaidri redzēt un dzirdēt kāpēc viens no pēdējo gadu lielākajiem Latvijas volejbola jaunajiem talantiem - Buivids diemžēl ir tur, kur viņš ir, nevis ir tur, kur viņam vajadzētu būt pēc savām dotībām un spējām.
Visur bijis, bet visur ir bijis iemesls A un iemesls B kāpēc beigās nekas nav sanācis.
Decembra labākais spēlētājs, tātad esošās komandas līderis, bet brīdī, kad jautā kāpēc Kuldīga ir tik zemu, tad atbildē nav dzirdams - nu, tā mana vaina, es kā līderis vēl netieku ar visu galā, bet es pie tā strādāju. Atbildē ir vien abstraktas atrunas par to ka komandai nesanāk tas un šitas.
Mans anonīmi subjektīvais novēlējums - nospraust augstākus mērķus par 'varbūt pamēģināt kādā ārzemju klubā un tad jau redzēs', citādi paliks tāpat kā Medenis - mūžīgais perspektīvais, jo 'materiāls' šeit ir pat labāks par Medeni.
, 2016-01-23 23:00, pirms 8 gadiem
Domāju, ka nākamgad Edvarts Kuldīgā nespēlēs.
Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.