Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

SK "ELVI / Kuldīga" desmitā uzvara

SK "ELVI / Kuldīga" desmitā uzvara
Toms Šmēdiņš
Foto: Juris Zariņš, easyget.lv

Desmito uzvaru "Schenker" volejbola līgā šodien izcīnījuši SK "ELVI / Kuldīga" volejbolisti, kas savā laukumā ar 3:0 pārliecinoši apspēlēja "Aeroc Rakvere" vienību. 13 punktus kuldīdznieku labā guva Toms Šmēdiņš (attēlā).

Spēli Kuldīgas Sporta centrā mājinieki šodien aizvadīja ļoti pārliecinoši, saviem pretiniekiem no Rakveres kātrā setā ļaujot gūt attiecīgi 14, 15 un 9 punktus.

Rezultatīvākais spēlētājs Kuldīgas kluba rindās šodien bija Vārda dienas jubilārs Toms Šmēdiņš, kura kontā 13 punkti, bet pa 12 punktiem guva Andrejs Ļevčnko un Gatis Vanags.

Tādejādi Kuldīgas klubs izcīnīja jau desmito uzvaru 15 sezonas spēlēs un turnīra tabulā pakāpās uz dalīto ceturto un piekto vietu. Interesanti, ka kuldīdzniekiem ir pilnīgi vienāda gan uzvaru un zaudējumu attiecība (10-5) gan uzvarētie un zaudēto setu attiecība (34-20) ar "Viru" VK.

Jau trešo spēli pēc kārtas Kuldīgas kluba pieteikumā nebija atrodams Ukrainas leģionāra Andreja Pivovarenko vārds. Vai tas nozīmē, ka kluba vadība šo spēlētāju aizsūtījusi mājās?


, 2008-12-21 17:59, pirms 15 gadiem
Labs! Elvi malachi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-21 23:30, pirms 15 gadiem
sveicieni vārda dienā Shmēdam! vinjam shi bijusi laba nedelas nogale
Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.