Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Dainis Āzens

Vilde: "Cīnīsimies par uzvaru jau pirmajā spēlē"

Vilde: "Cīnīsimies par uzvaru jau pirmajā spēlē"
Foto: www.cev.lu

Horvātijas kūrortpilsētiņā Roviņjā Latvijas volejbolisti cīņai par Eiropas čempionāta finālturnīru ir gatavi. To telefona sarunā apliecināja arī komandas treneris Raimonds Vilde.

Trešdien, pulksten 21:00 pēc Latvijas laika Roviņjā notika tehniskā sapulce, šodien – treniņš spēļu zālē un vakarā pirmais mačs kvalifikācijas turnīra 2. kārtas otrajā sabraukumā pret slovākiem. Jāatgādina, ka pēc pirmajām trim cīņām Latvijas izlase savā apakšgrupā ieņem otro vietu, atpaliekot vien no Slovākijas, kas arī būs mūsu vīru pretiniece šovakar.

Izlases galvenais treneris Raimonds Vilde pēc pretinieku video pētīšanas bilda, ka „spēļu zālē vēl nemaz neesam trenējušies. Tikai rīt no rīta. Vakar bija divi treniņi. No rīta patrenējāmies atlētikas zālē, bet vakarā aizvadījām treniņu zālē. Savukārt šodien pusdienas laikā trenējāmies zālē, bet tikko paskatījāmies savu spēli ar slovākiem (slovāki būs Latvijas pirmie pretinieki Roviņjā. – LVF Preses dienests), kā arī pēdējo 1. riņķa spēli starp Slovākiju un Horvātiju. Skatījāmies galvenokārt slovāku kopējo spēli. Rīt īsākā videotreniņā izanalizēsim atsevišķus slovāku spēlētājus.”

„Ceļš uz Roviņju nebija grūts, taču ilga visu dienu. Sešos no rīta devāmies ceļā un vakarā deviņos bijām galā, pēdējo ceļa posmu no Zagrebas veicot ar autobusu. Dzīvojam mēnesi vecā viesnīcā, un uz šejieni jābrauc atpūsties, ne volejbols spēlēt,” ar sadzīves apstākļiem apmierināts ir Vilde. „Apstākļi ir ideāli. Var papeldēt, ja ir vēlēšanās.”

„Noskaņojums komandā ir labs, viss ir kārtībā, traumu un veselības likstu nav. Uzdevums ir skaidrs, un noiets ir tikai pusceļš. Jau Slovākijā horvāti atņēma mājiniekiem vienu setu (slovāki gan daudz sakļūdījās), un spēle noritēja punkts punktā, bet savās mājās horvāti būs vēl bīstamāki. Redzēs, kā viņi pirmajā mačā nospēlēs ar Izraēlu. Slovāku – horvātu spēlē neko jaunu horvātu spēlē gan neieraudzījām, bet vispirms jānospēlē ar slovākiem. Iesim soli pa solim. Nevienu ar cepurēm nomētēt mums nav iemesla, bet arī pārāk jārespektē neviens nav. Vispirms cīnīsimies par uzvaru pirmajā spēlē, tad skatīsimies uz nākamo soli.”

Spēļu kalendārs

D grupa

22. septembris
18:30# Slovākija – Latvija
21:00 Horvātija – Izraēla

23. septembris
18:30 Latvija – Izraēla

24. septembris
16:00 Izraēla – Slovākija
18:30 Horvātija – Latvija

25. septembris
18:30 Horvātija – Slovākija

# Pēc Latvijas laika

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija


, 2016-09-21 22:14, pirms 8 gadiem
Uzvarēs SVK un pazāģēs HOR - tipiskais LV sindroms, bet Kolčina faktors var šoreiz likt pārkāpts LV sindromam.

Veiksmi puiši!!!
, 2016-09-21 23:17, pirms 8 gadiem
Ir kādam informācija par translācijām? Tas nav normāli, ja mūsdienās nevar videotranslāciju nodrišināt tāda līmeņa turnīriem. Pie mums pat entuziastu līgas spēles ir iespēja Livestreemā skatīties.
, 2016-09-22 08:44, pirms 8 gadiem
b.o.l.d.r.i.k rakstīja: Ir kādam informācija par translācijām? Tas nav normāli, ja mūsdienās nevar videotranslāciju nodrišināt tāda līmeņa turnīriem. Pie mums pat entuziastu līgas spēles ir iespēja Livestreemā skatīties.
Laola1.tv izskatās, ka rādīs.
, 2016-09-22 09:59, pirms 8 gadiem
b.o.l.d.r.i.k rakstīja: Ir kādam informācija par translācijām? Tas nav normāli, ja mūsdienās nevar videotranslāciju nodrišināt tāda līmeņa turnīriem. Pie mums pat entuziastu līgas spēles ir iespēja Livestreemā skatīties.
Krūmu mači tak! Ko tur daudz rādīt. Iepriekšējo gribēju skatīties, bet varēja tikai fb, vispār jau tiešām smieklīgi, ka normāli nevar translāciju uztaisīt. Varbūt nav auditorijas, kas skatītos? Tāpēc arī netaisa.
, 2016-09-22 10:33, pirms 8 gadiem
Cīnās vīri. Man piemēram volejbols liekas skatāmāks par hokeju, basketbolu un roķeni tūlīt pat aiz futbola. Izskatās, ka tas Laola1.tv tiešām varētu rādīt. Nez tik vai pokemonu ķērāji mācēs atrast pareizo sadaļu Varbūt būs jaunajā sezonā jāpaseko beidzot tais Shenker Volleyball līgai beidzot līdzi.
, 2016-09-22 11:47, pirms 8 gadiem
Edmunds_Ogre rakstīja: Cīnās vīri. Man piemēram volejbols liekas skatāmāks par hokeju, basketbolu un roķeni tūlīt pat aiz futbola. Izskatās, ka tas Laola1.tv tiešām varētu rādīt. Nez tik vai pokemonu ķērāji mācēs atrast pareizo sadaļu Varbūt būs jaunajā sezonā jāpaseko beidzot tais Shenker Volleyball līgai beidzot līdzi.
Njā, katram protams savas prioritātes. Man pieņemsim tas futbols nu galīgi nav pirmajā vietā.
, 2016-09-22 14:16, pirms 8 gadiem
Alpaville rakstīja: Njā, katram protams savas prioritātes. Man pieņemsim tas futbols nu galīgi nav pirmajā vietā.
Skatoties vakar Dinamo vs Avangard hoķis ar nemaz tik draņķīgs neliekas. Tik jāatzīst, ka tā konkurence pasaulē gan ļoti, ļoti maza.
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Ap 5000 jauniešu cīnījušies par "top! kausu" volejbolā

Pagājušo svētdien, 21.aprīlī, Rīgā norisinājās 20. vispārizglītojošo skolu volejbola turnīra “top! kauss” 2024 finālsacensības. Kopumā tajās piedalījās 4772 skolēni no 602 komandām un 247 skolām, pārstāvot 34 novadus un 6 valstspilsētas. Septiņu stundu laikā tika izspēlētas 672 spēles uz 16 laukumiem, četrās grupās, ar 7 minūšu laika ierobežojumu un neierastu segumu - iekštelpu zālienā, kā arī uz diviem dažādiem grīdu segumiem.
Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.