Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Inese Jursone: "Brīžiem liekas, ka tā nav laba doma"

Inese Jursone: "Brīžiem liekas, ka tā nav laba doma"
Foto: www.cev.lu

Saaukstēšanās Ukrainā pielikusi jautājuma zīmi Latvijas volejbola izlases kapteines Ineses Jursones startam Eiropas čempionāta atlases turnīra 2. kārtā Itālijā. Ar sajūtām un komandas spēli Ukrainā Jursone padalījās izbraukšanas dienā uz Toskānu.

„Varētu būt labāk,” pašsajūtu izbraukšanas dienā komentēja komandas kapteine un rezultatīvākā spēlētāja pirmajā riņķī Ukrainā Inese Jursone, kuras nedošanās uz Itāliju iecirstu pamatīgu robu uzvaras cerībās pret Austriju. „Brīžiem liekas, ka tā nav laba doma, tomēr droši vien ka braukšu. Problēmas sagādāja kondicionieri Ukrainā. Septiņas stundas braucām uzturieni ar autobusu, ārā – silts, istabās kondicionieri, zālē – arī. Pēc spēles slapjai bija jāiet uz preses konferenci, bet tur atkal – kondicionieri... Liela slodze, ideālajai tuva kondīcija... Jau otrajā dienā jutu, ka nav labi.”

Inese teicami nospēlēja Ukrainā, būdama komandas līdere. „Parasti mazāk satraucos, kad spēki nav līdzīgi un kad uzvarēt nav daudz iespēju. Pret Austriju satraukums bija lielāks, jo bija iespēja vinnēt. Kā kapteinei man ir lielāka atbildības sajūta par to, kā nospēlēšu pati. Tas liedz atslābināties laukumā un liek spēlēt ar maksimālu atdevi visu laiku. Ir jābūt labākajai laukumā. Tāpēc spēlēju labāk. Teicu, ka negribu tādu atbildību, bet tas nelīdzēja, un mani iecēla amatā jau pārbaudes turnīrā Igaunijā,” spēju pasmieties Inese saglabā arī veselības grūtībās.

„Ukrainā visi cīnījās par katru punktu, un mēs gribējām uzvarēt gan Itāliju, gan Ukrainu, taču šobrīd ar viņām nevaram spēkoties,” par komandas noskaņojumu pirmajā riņķī pastāstīja komandas kapteine. „Viņas ir profesionāles, kas dzīvo no volejbola, bet mēs esam amatieres. Tikai Jana Jaudzema ir profesionāle, kas spēlē ārzemēs. Pretiniecēm bija laba un agresīva serve, kamēr mēs servējām, lai nekļūdītos. Tomēr man ļoti patika, ka meitenes cīnījās par katru punktu. Daudz nepārdzīvojām, ka zaudējām Itālijai un Ukrainai, taču visas sapratām, ka pret austrietēm varējām vinnēt, jo bijām priekšā pa setiem ar 2:1. Vēl viena iespēja uzvarēt Austriju mums ir.”

Sieviešu izlasei pirmā spēle būs piektdien pret Ukrainu, bet svarīgākā cīņa – svētdien ar Austriju.

Spēļu kalendārs

A grupa

23. septembris
18:00# Ukraina – Latvija
21:30 Itālija – Austrija

24. septembris
18:00Ukraina – Austrija
21:30 Itālija – Latvija

25. septembris
18:00 Austrija – Latvija
21:30 Itālija – Ukraina

# Pēc Latvijas laika

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

     [+] [-]

, 2016-09-22 03:45, pirms 8 gadiem
Jā, bez Jursones galīgā dimbā!