Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Samoilovs: "Prieks, ka uzvarējām trešo setu"

Samoilovs: "Prieks, ka uzvarējām trešo setu"
Aleksandrs Samoilovs (pa kreisi)
sniedz pēc spēles komentārus
Foto: www.fivb.com

Piedāvājam Latvijas pludmales volejbolista Aleksandra Samoilova komentāru pēc aizvadītā Pasaules kausa posma (Zagrēbā) kvalifikācijas turnīra spēlēm. Atgādinām, ka Latvijas čempioni Pļaviņš / Samoilovs šodien pārvarēja kvalifikācias turnīra barjeru un iekļuva pamatturnīrā.

Jau ziņojām, ka pirmā kvalifikācijas turnīra kārta Latvijas čempioniem šodien bija brīva, bet otrajā un trešajā kārtā tika apspēlēti attiecīgi ukraiņi Oleksijs Kļamars / Andrijs Kutsmuss (2:0) un Aldo Miramontess / Juans Virgens (Meksika). Otrās spēles rezultāts 2:1.

Īsi pēc trešās kārtas spēles portālam eSports.lv īsu komentāru sniedza Aleksandrs Samoilovs, kurš pastāstīja par aizvadītajām divām spēlēm Zagrebā. "Pirmajā spēlē bijām pārāki visos elementos. Mārtiņš labi darbojās aizsardzībā, bet man izdevās "saķert" daudz ar bloku, arī serves izdevās pietiekami stabilas. Otrās spēles pirmajā setā bijām ļoti labi noskaņojušies, spēlējām labi un uzvarējām pārliecinoši, bet otrajā setā nedaudz atslābinājāmies, viņi sāka riskēt ar servi un uzvarēja tik pat pārliecinoši kā mēs pirmo setu. Trešais sets ritēja punkts punktā, galotnē gan nedaudz veiksmīgāk nospēlējām aizsardzībā, meksikāņi divās epizodēs pēc kārtas kļūdījās un galotne bija mūsu. Ļoti labi nospēlēja Mārtiņš. Pretinieki visu laiku servēja uz viņu un viņš uzbrukumā bija ļoti pārliecinošs" pastāstīja Samoilovs.

"Ar sniegumu kvalifikācijas turnīru esam apmierināti. Prieks, ka izdevās uzvarēt trešo setu. Parasti trešos setus zaudējam tāpēc, ka sākumā izvirzamies vadībā, bet pēc tam zaudējam, bet šoreiz bija savādāk. Gatavosiemies rītdienai," noslēgumā teica Samoilovs.

Ceturtdien pamatturnīra pirmajā kārtā Latvijas čempioniem pretī stāsies Ķīnas duets Ksū / Wū, kuri pamatturnīrā izsēti ar augsto 3. numuru. Latvieši pamatsacensībās izsēti ar 30. numuru. Skaidrs, ka šajā spēlē favorīti būs ķīnieši, taču arī mūsu vīriem ir izredzes uz uzvaru.

Interesanti, ka pagājušajā gadā uzvaru Zagrebas smilšu laukumos svinēja mūsu ziemeļu kaimiņi, igauņi - Kristians Kaiss un Rivo Vesiks.


, 2008-05-21 21:28, pirms 16 gadiem
9 22-May Xu-Wu CHN [3] Samoilovs-Plavins LAT [30]
, 2008-05-21 22:40, pirms 16 gadiem
Sportinsh rakstīja: 9 22-May Xu-Wu CHN [3] Samoilovs-Plavins LAT [30]

pirmie pretinieki?
, 2008-05-21 22:49, pirms 16 gadiem
JĀ!
, 2008-05-22 09:39, pirms 16 gadiem
cikos saakaas?
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Ap 5000 jauniešu cīnījušies par "top! kausu" volejbolā

Pagājušo svētdien, 21.aprīlī, Rīgā norisinājās 20. vispārizglītojošo skolu volejbola turnīra “top! kauss” 2024 finālsacensības. Kopumā tajās piedalījās 4772 skolēni no 602 komandām un 247 skolām, pārstāvot 34 novadus un 6 valstspilsētas. Septiņu stundu laikā tika izspēlētas 672 spēles uz 16 laukumiem, četrās grupās, ar 7 minūšu laika ierobežojumu un neierastu segumu - iekštelpu zālienā, kā arī uz diviem dažādiem grīdu segumiem.
Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.