Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Poliurs/Ozolnieki" pret RTU/"Robežsardzi": klāt finālsērijas otrā spēle

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

"Poliurs/Ozolnieki" pret RTU/"Robežsardzi": klāt finālsērijas otrā spēle
Foto: RTU/Robežsardze, facebook

Latvijas vīriešu volejbola čempionātā šodien tiks turpinātas finālsērijas par zelta un bronzas medaļām. Finālsērija par pirmo vietu pārcelsies uz Ozolniekiem, kur "Poliurs/Ozolnieki" uzņems RTU/"Robežsardzi", kurai pirmajā spēlē zaudēja trijos setos. Savukārt sērijā par bronzas godalgām jau šovakar var kļūt zināms uzvarētājs. Tas notiks, ja "Biolars/Jelgava" atkārtoti pieveiks Jēkabpils "Lūšus".

„Poliurs/Ozolnieki” – RTU/”Robežsardze”, Ozolnieku SN, 19:00, sērijā: 0-1

Finālsērija par zelta medaļām otrdien sākusies ar RTU/”Robežsardzes” negaidīti pārliecinošu uzvaru pār „Poliurs/Ozolnieki” vienību. Raimonda Vildes trenētie rīdzinieki bija pārāki trijos setos. Spēles pirmajā setā Ozolnieku vienība izvirzījās šķietami drošā vadībā ar 18:13, taču pārsvaru noturēt nespēja, zaudējot ar 23:25. Otrajā cēlienā ozīši spēja atgūties pēc neveiksmīga sākuma un ne tikai panākt izlīdzinājumu, bet arī izvirzīties vadībā (19:17), tomēr galotnē atkal zaudēja ar 23:25. Visbeidzot trešajā setā Gunta Atara vadītā „Poliurs/Ozolnieki” nopietnus pretargumentus sāncenšiem rast nespēja, zaudējot ar 22:25.

Komandas tiek uzskatītas par spēkos līdzīgām un izredzes sērijā joprojām tiek vērtētas kā 50 pret 50. To pēc pirmā mača uzsvēra arī RTU/”Robežsardzes” galvenais treneris Raimonds Vilde: „Ir izdarīta tikai viena trešā daļa no darāmā. Pazīstam viens otru kā raibus suņus. Neviens spēlētājs klāt nav nācis, viss paliek pa vecam. Par spīti uzvarai trijos setos nemaz tik viegls panākums nebija, jo uzvarējām tikai pašās setu galotnēs. Mums vairāk paveicās, taču veiksmi vajag nopelnīt ar sevis nežēlošanu, kapāšanu laukumā”.

Sagaidāms, ka šodien RTU/”Robežsardzes” sastāvā atgriezīsies viens no līderiem Aleksandrs Avdejevs, kurš pirmajā mačā nepiedalījās.

Vai „Poliurs/Ozolnieki” volejbolistiem savu skatītāju priekšā izdosies reabilitēties par sauso neveiksmi pirmajā mačā un izlīdzināt rezultātu sērijā? Vai RTU/”Robežsardzei” būs pa spēkam izcīnīt otro uzvaru pēc kārtas un pietuvoties titulam? Atbildes uz šiem jautājumiem sniegs sērijas otrā spēle Ozolnieku Sporta namā. Sākums pulksten 19:00, tiešraide Sportacentrs.com TV kanālā.

„Lūši” – „Biolars/Jelgava”, Jēkabpils SN, 18:00, sērijā: 0-1

Bronzas medaļu pretendenti „Biolars/Jelgava” un Jēkabpils „Lūši” šodien aizvadīs otro spēli, tiekoties Jēkabpilī. Jelgavnieku uzvaras gadījumā šis mačs kļūs par pēdējo sērijā un tieši viņi izcīnīs bronzas medaļas. Sērijas pirmajā spēlē „Biolars/Jelgava” smagā piecu setu cīņā, divreiz nonākot iedzinēju lomā, tomēr spēja uzvarēt ar 3-2 (20:25, 25:15, 22:25, 25:21, 15:10).

Ja „Lūšiem” savu skatītāju priekšā izdosies revanšēties, tad izšķiroša cīņa par bronzu notiks Jēkabpilī svētdien. Bronzas medaļu ieguvēji tiek noteikti sērijā līdz divām uzvarām.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2017-04-22 10:53, pirms 7 gadiem
Ja Regža ar Jansonu savāksies, tad norullēs tos lāsēnus.