Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"Poliurs/Ozolnieki" un DU kopīgs uzdevums, pretiniekiem - pretējs

"Poliurs/Ozolnieki" un DU kopīgs uzdevums, pretiniekiem - pretējs
Foto: Renārs Buivids

Latvijas volejbola čempionātā izšķirošie brīži ir klāt. Iespējams, jau šovakar kļūs zināmi finālisti, kā arī komandas, kuras cīnīsies par bronzas godalgām. Plkst. 16.00 Zemgales OC „Biolars/Jelgava” uzņems „Poliurs/Ozolnieki” volejbolistus, lūkojot izcīnīt trešo uzvaru un noslēgt sēriju. Tāds pats uzdevums Rīgas 49.vidusskolas sporta zālē (plkst. 18.00) būs „RTU/Robežsardzes” volejbolistiem, kuri uzņems DU vienību. Abi mači tiešraidēs tiks demonstrēti Sportacentrs.com portālā.

Abās sērijās rezultāts ir 2-0 par labu Rīgas un Jelgavas komandām. Ja sērijā rezultāts ir līdzīgs, tad sēriju spēles diametrāli atšķirīgas. Šķiet, ka daugavpilieši savu iespēju apspēlēt rīdziniekus jau ir palaiduši garām, un Raimonds Vildes vadītā komanda šovakar, visticamāk, noslēgs sēriju, iekļūstot finālā. Abās pirmajās spēlēs izcīnītās pārliecinošās uzvaras (3:0, 3:0) liek domāt, ka arī šodien mačs varētu noslēgties ar mājinieku uzvaru. Volejbola draugiem šodien jāpievērš uzmanība tam, ka mačs risināsies Rīgas 49.vdiusskolas sporta zālē, ne ierastajā SN Daugava, tā sākums paredzēts plkst.18.00, tiešraide portālā Sportacentrs.com.

Tikmēr otrajā no pusfināliem abas cīņas aizritējušas ļoti spraigi, taču abās cīņās piektos setus pratuši „paņemt” Jelgavas volejbolisti, kuri arī ir sērijas vadībā ar 2-0. Ja rīdzinieku neiekļūšana finālā jau šovakar būtu neliels, bet tomēr pārsteigums, sērijā starp abām Zemgales vienībām kaut ko prognozēt pirms trešās spēles uzņemas retais. Ja, „ozīši” ir nonākuši neapskaužamā situācijā, turklāt Jelgavas komanda šosezon vēl nav apspēlēta (savstarpējās spēlēs četri zaudējumi), taču abu pirmo pusfināla sērijas maču gaita un komandu spēku samērs prognozes liek izdarīt visai piesardzīgi. Jelgavā mačs startēs jau plkst. 16.00, un arī to tiešraidē nodrošinās portāls Sportacentrs.com.

Pusfināla sēriju spēļu kelandāri:

DatumiVietaLaiksKomandasRez.
15.03.2015Daugavas SN17.00TU/Robežsardze - DU3:0
19.03.2015Daugavpils OC19.00DU - RTU/Robežsardze0:3
22.03.2015Rīgas 49.vsk18.00RTU/Robežsardze - DU
DatumiVietaLaiksKomandasRez.
14.03.2015Zemgales OC13.00VK Biolars/Jelgava - Poliurs/Ozolnieki3:2 .
18.03.2015Ozolnieku SN19.00Poliurs/Ozolnieki - VK Biolars/Jelgava2:3
22.03.2015Zemgales OC16.00VK Biolars/Jelgava - Poliurs/Ozolnieki

Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Obrumans: "Padevās planējošās serves, bija laba kopējā spēle un jāuzteic arī skatītāji"

Vakar pēc uzvaras izšķirošajā pusfināla spēlē un iekļūšanas finālā “Optibet” Latvijas čempionātā volejbolā vīriešiem SK “Jēkabpils Lūši” galvenais treneris Mārcis Obrumans norādīja, ka jēkabpiliešiem labi padevušās planējošās serves, bijusi laba kopējā spēle, kā arī uzslavēja skatītājus.
Foto: Jēkabpils "Lūši".
2

Jēkabpils ''Lūši'' izšķirošajā spēlē sasniedz Latvijas čempionāta finālu

LETA. Jēkabpils "Lūši" trešdien ar uzvaru savā laukumā iekļuva "Optibet" Latvijas volejbola čempionāta finālā.
RSU/MSĢ komanda. Foto: RSU Sporta Klubs.

Rīgas Stradiņa universitātes komanda pirmoreiz kopš 2019. gada sasniedz LČ finālu

Šosezon Baltijas Volejbola līgā triumfējusī "Rīgas Stradiņa universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" arī Latvijas meistarsacīkšu pusfināla otrajā spēlē pārspēja "Spēka un fiziskās attīstības klubu"/"Daugavpils Universitāti".