Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"OC Limbaži"/MSĢ savā laukumā piekāpjas Pērnavai

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

"OC Limbaži"/MSĢ savā laukumā piekāpjas Pērnavai
Laura Iecelnieka trenētā "OC Limbaži/MSĢ" piekāpās "Parnu" komandai
Foto: postimees.ee

"Credit24 Meistarlīgas” čempionātā zaudējumu piedzīvoja "OC Limbaži”/MSĢ komanda, kas trešdien savā laukumā trijos setos ar 0-3 (12:25, 16:25, 20:25) piekāpās vienai no kopvērtējuma līderēm "Parnu” komandai, kuru vada Latvijas izlases galvenais treneris Avo Kēls un pārstāv latviešu volejbolists Toms Švāns.

Laura Iecelnieka trenētajiem „OC Limbaži”/MSĢ volejbolistiem nesen izdevās tikt pie otrās uzvaras turnīrā, ar 3-1 uzvarot Daugavpils „Ezerzemi”/DU komandu. Tomēr, neskatoties uz šo panākumu, gados jauna Limbažu vienība, kas šosezon debitēja šāda līmeņa čempionātā, turpina atrasties kopvērtējuma pēdējā pozīcijā.

Šoreiz „OC Limbaži”/MSĢ savā laukumā uzņēma kopvērtējuma līdervienību „Parnu” ar Latvijas izlases galveno treneri Avo Kēlu pie stūres un latviešu spēlētāju Tomu Švānu sastāvā. Sīva cīņa izpalika un Limbažu vienība cieta neveiksmi ar 0-3 (12:25, 16:25, 20:25). Rezultatīvākais spēlētājs „OC Limbaži”/MSĢ rindās bija Ričards Lazdiņš, kurš guva astoņus punktus. Toms Švāns Pērnavas komandas rindās guva piecus punktus.

„OC Limbaži”/MSĢ ar 11 punktiem (2-21) noslēdz kopvērtējumu. Regulārajā čempionātā Laura Iecelnieka trenētajai komandai ir atlicis aizvadīt divas spēles - izbraukumā ar Tallinas "Sever" un savā laukuma ar "Jarvamaa".

Savukārt „Parnu” ar bilanci 21-3 ieņem pirmo pozīciju, cīnoties par tās saglabāšanu ar „Saaremaa VK” vienību.

Regulārais čempionāts finišēs 11.martā.

Izmantotie resursi:
Eesti Võrkpalli Liit
volejbols.lv