Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: Vai "Lūši" spēlēs finālā arī ceturto gadu pēc kārtas?

Sportacentrs.com TV: Vai "Lūši" spēlēs finālā arī ceturto gadu pēc kārtas?
Foto: SK Jēkabpils Lūši

Nedēļas nogalē Sportacentrs.com TV piedāvās tiešraides no Latvijas hokeja un florbola čempionātu spēlēm, kā arī Latvijas kausa izcīņas pusfinālus volejbolā vīriem un finālu dāmām.

Piektdien, sestdien un svētdien norisināsies kārtējās cīņas “Elvi” florbola līgā. Jau piektdienas vakarā Sportacentrs.com TV tiešraidē šī brīža tabulas līdervienību duelis, otrajā vietā esošajam “Lekringam” Cēsīs uzņemot pirmajā vietā esošo “LH.LV/Oxdog Ulbroka”. Abu komandu pirmajā mačā Ulbrokā uzvaru svinēja viesi no Cēsīm. Vai divkārtējie čempioni no Ulbrokas atbildēs ar to pašu?

“Optibet” hokeja līgā sestdien spēlēs visas astoņas komandas, bet lielāko intrigu sola ‘Liepājas’ un “Kurbada” cīkstēšanās Vēju pilsētā. Abas komandas tabulā atrodas līdzās - liepājnieki ir otrie, kamēr “Kurbads” ieņem trešo pozīciju, taču abām ir vienāds punktu skaits. Savstarpējos mačos šosezon uzvaras dalītas uz pusēm - septembrī Liepājā panākums “Kurbadam” (3:2), divus mēnešus vēlāk Rumbulā “Liepāja” revanšējās (4:3).

Tomēr abās spēlēs intriga saglabājās līdz pašai izskaņai. Pirmajā mačā liepājnieki minūti pirms beigām panāca pagarinājumu, bet zaudēja pēcspēles metienos, otrajā spēlē “Kurbads” divreiz nenoturēja vadību, bet pēdējās divās minūtēs nomainīja vārtsargu, lai ar papildus laukuma spēlētāju censtos izraut vismaz neizšķirtu. Liepājas rindās spēlē viens no turnīra rezultatīvākajiem hokejistiem - Bruno Zabis sakrājis jau 30 punktus (6+24), bet “Kurbadam” ir viens no labākajiem vārtu guvējiem turnīrā Lauris Rancevs (15).

Šajā nedēļas nogalē kulmināciju piedzīvos Latvijas volejbola kausa izcīņa. Sestdien pusfinālos vīriem “RTU/Robežsardze” Daugavas Sporta namā tiksies ar Nacionālās līgas līdervienību “Ezerzemi/DU”, bet divas stundas vēlāk pēdējo trīs gadu kausa ieguvēji “Jēkabpils Lūši” turpat Daugavas Sporta namā tiksies ar “Biolaru/Jelgavu”. Abas komandas šosezon reizi tikušās “Credit24” Meistarlīgā novembra sākumā, un toreiz “Lūši” izbraukumā Jelgavā svinēja panākumu ar 3-0.

Svētdien Latvijas kausa finālā sievietēm “Rīgas Volejbola skola” tiksies ar Latvijas čempionāta līderēm “Jelgavu/LLU”. Latvijas čempionāta savstarpējā mačā 10. novembrī jelgavnieces viesos izcīnīja smagu panākumu ar 3-2.

Sportacentrs.com TV kā vienīgais sporta kanāls iekļauts bezmaksas Nacionālajā apraidē, kas nodrošina kanāla pieejamību 95% televīzijas iedzīvotāju.

Sportacentrs.com TV tiešraides nedēļas nogalē

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
20.12.20:30Elvi florbola līgaLekrings - LH.LV/Oxdog Ulbroka
21.12.13:00*Optibet hokeja līgaRīga - Mogo
21.12.13:00*Optibet hokeja līgaPrizma/IHS - Zemgale/LLU
21.12.14:00Optibet hokeja līgaLiepāja - Kurbads
21.12.17:00Elvi florbola līgaLielvārde/Fatpipe - Valmiera
21.12.17:30*Latvijas kauss volejbolāRTU/Robežsardze - Ezerzeme/DU
21.12.17:30*Optibet hokeja līgaOlimp - Dinaburga
21.12.19:00*Elvi florbola līgaKurši/Ekovalis - Ogres vilki
21.12.19:30Latvijas kauss volejbolāJēkabpils Lūši - Biolars/Jelgava
22.12.15:00Latvijas kauss volejbolāDāmu fināls: RVS - Jelgava/LLU
22.12.17:00Elvi florbola līgaKurši/Ekovalis - Pārgauja

* - tiešraide tikai portālā Sportacentrs.com.


Foto: LVF

Vai "Jēkabpils Lūši" lauzīs mājinieku lāstu un kļūs par čempioniem?

Iespējams, jau šovakar Jēkabpilī uzzināsim uzvarētājus “Optibet” Latvijas čempionātā volejbolā. Sērijā līdz trim uzvarām SK “Jēkabpils Lūši” volejbolisti ir vadībā (2-1) pret “Ezerzeme”/DU un sērijas ceturto spēli aizvadīs savā laukumā. Cīņas sākums plkst. 19.45, tiešraide LTV7.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.