Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Piesakies Synottip Tautas volejbola līgai!

Sportacentrs

Biedrība ‘’Tautas volejbola līga’’ sadarbībā ar Latvijas Volejbola federāciju un Synottip sporta bāru ir izveidojusi jaunu volejbola līgu amatieriem – Synottip Tautas volejbola līga. Līdz 10. septembrim piesaki savu komandu, sūtot pieteikumus uz e-pastu info@tautasliga.lv!

Volejbols amatieru vidū ir viens no populārākiem sporta veidiem Latvijā, bet līgu skaits ir visai ierobežots. Rīgā ir tikai viena volejbola līga amatieriem, bet reģionos mazās līgas piedzīvo grūtus laikus un ar katru gadu komandu skaits šajās līgās samazinās un komandas nolemj spēlēt Rīgā. Vīriešu komandām ir iespēja spēlēt šajās mazās līgās, bet sievietēm praktiski uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt pa visu Latviju amatieru līgas, kurās spēlēt.

Synottip Tautas volejbola līgas ideja ir ar katru gadu pa mazam solītim attīstīties un izveidot vienu lielu spēcīgu līgu, kas darbotos ne tikai Rīgā, bet arī reģionos. Pirmajā sezonā tiks izveidota viena vīriešu un viena sieviešu līga Rīgā. Vīriešu līgā pirmajā sezonā varēs piedalīties 16 komandas, bet sieviešu līgā 12 komandas. Spēles norisināsies sabraukuma veidā SC Mežaparks sporta zālē. Katrai komandai būs vismaz viens sabraukums mēnesī. Nākošajā sezonā ir plāns izveidot katrā konkurencē divas līgas, bet trešajā sezonā iet uz reģioniem un izveidot līgas tur.

Līgas sauklis ir - Amatieriem draudzīgs volejbola turnīrs! Kāpēc? 1) Dalības maksa turnīram ir 300 eiro no komandas; 2) Spēles tiesās LVF kvalificēti tiesneši; 3) Būs pieejama plaša spēlētāju statistika; 4) Spēles varēs vērot video tiešraidēs; 5) Spēles norisināsies ļoti kvalitatīvā sporta zālē; 6) Visu informāciju varēs iegūt mājaslapā Tautasliga.lv . Vienvārdsakot par iespējami zemāko cenu, tiks sniegtas daudz ekstra lietas.

Reģistrēties līgai varat, sūtot pieteikumus uz e-pastu info@tautasliga.lv. Pieteikumā jānorāda komandas nosaukums, komandas pārstāvja vārds, uzvārds un tālruņa nr. Reģistrācija līgai norisinās līdz 10.septembrim vai kamēr tiek sasniegts maksimālais dalībkomandu skaits attiecīgajā konkurencē. Sīkāku informāciju par Synottip Tautas volejbola līgu varat iegūt pa e-pastu info@tautasliga.lv, pa telefona nr. 23272051 vai mājaslapā Tautasliga.lv .

     [+] [-]

, 2018-08-20 16:04, pirms 6 gadiem
Būtu komanda labrāt piedalītos.

     [+] [-]

, 2018-08-20 17:11, pirms 6 gadiem
Kurš man ņems? Mana pozīcija - libero.

     [+] [-]

, 2018-08-20 18:03, pirms 6 gadiem
Veidojam sportacentra komentētāju komandu?

  +1 [+] [-]

, 2018-08-20 23:15, pirms 6 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Veidojam sportacentra komentētāju komandu?
Es varu visur spēlēt, izņemot 1. tempu ; )