Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"RTU Robežsardze"/"Jūrmala" izstājas no CEV Izaicinājuma kausa

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"RTU Robežsardze"/"Jūrmala" izstājas no CEV Izaicinājuma kausa
“RTU Robežsardze”/”Jūrmala”. Foto: volejbols.lv

Par izstāšanos no Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Izaicinājuma kausa Covid-19 ierobežojumu dēļ ir paziņojuši “RTU Robežsardze”/”Jūrmala” volejbolisti. Jūrmalas volejbolisti no sacensībām izstājās, nespējot vienoties par klubiem abpusēji pieņemamu variantu Latvijā paredzēto spēļu aizvadīšanai.

“Pēc ilgām diskusijām ar kluba vadības un spēlētāju līdzdalību mēs, “RTU Robežsardze”/”Jūrmala”, esam izlēmuši beigt savu debiju CEV Izaicinājuma kausā un atsaukt mūsu komandu no sacensībām. Novēlām veiksmi Prāgas VK “Lvi” sacensību astotdaļfinālā!” vēsta oficiālais vienības paziņojums.

Sākotnēji Covid-19 epidēmijas laikā Čehijā CEV noteica abu maču aizvadīšanu Latvijā. Tām vajadzēja notikt 5. un 6. novembrī Jūrmalā. Tomēr divu čehu volejbolistu pozitīvās Covid-19 analīzes, ierodoties Latvijā, noveda pie spēļu atlikšanas. “Tas ir ļoti garš stāsts,” par notikumu gaitu kopš brīža, kad Čehijas klubā tika konstatēta saslimšana ar Covid-19, saka Jūrmalas vienības menedžeris Arnis Tunte. “Īsumā stāstot, mums piedāvāja braukt uz Čehiju, lai izšķirtu, kura no komandām tiks nākamajā kārtā.”

“Mums bija ilga sapulce, kurā piedalījās arī komandas vadība un spēlētāji,” viņš stāsta. “Izvērtējot visus faktorus – desmit dienu pašizolāciju Covid-19 pandēmijas apstākļos, iespējamo brauciena ietekmi uz spēlētāju ģimenēm, grūtības, kas mūs sagaidītu ceļojumā uz Čehiju, mēs izlēmām izstāties no sacensībām.”

Viņš piebilst, ka došanās uz Čehiju nepilnā sastāvā ar autobusu nebija noteicošais lēmuma pieņemšanā. To ietekmēja arī neziņa par to, kā izdosies ar visu tikt galā Čehijā ar ievērojamiem Covid-19 ierobežojumiem.

Jūrmalas komanda ir gājusi SK “Jēkabpils Lūši” pēdās, kas no sacensībām izstājās iepriekš, nepiekrītot vienīgo spēli pret Milānas “Allianz Powervolley” aizvadīt Itālijā bez iespējas to tiešsaistē vērot Latvijas līdzjutējiem.

Šobrīd vienīgā Latvijas dalībniece šīs sezonas CEV Izaicinājuma kausa sacensībās ir palikusi RVS/LU vienība sieviešu turnīrā.

Izmantotie resursi:
“RTU Robežsardze”/”Jūrmala” izstājas no CEV...

     [+] [-]

, 2020-11-19 20:11, pirms 3 gadiem
Ne jau mēs tādi,bet dzīve...