Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Biolars”/“Jelgava" volejbolisti nedēļas nogalē dosies izbraukumos uz Jūrmalu un Daugavpili

Jānis Celmiņš

"Biolars”/“Jelgava" volejbolisti nedēļas nogalē dosies izbraukumos uz Jūrmalu un Daugavpili
Aivis Āboliņš. Foto: LVF

Šonedēļ “Credit24” meistarlīgas ietvaros no Latvijas komandām divas spēles izbraukumā aizvadīs VK “Biolars”/“Jelgava”, sestdien dodoties uz Jūrmalu, bet svētdien – Daugavpili.

Spēles ar jelgavnieku dalību noteikti ietekmēs komandu izkārtojumu turnīra tabulas lejasgalā, kur pagaidām atrodas Daugavpils un Jelgavas vienības. VK “Biolars”/“Jelgava” šobrīd ar 4 punktiem 7 spēlēs ieņem astoto vietu desmit komandu konkurencē, bet “Daugavpils Universitāte”/“Ezerzeme” piecos mačos pie punktiem vēl nav tikusi, ierindojoties 10. vietā. Daugavpiliešiem rokas stiepiena attālumā ir vienīgā Lietuvas komanda šajā sezonā - Klaipēdas “Amber Volley”, kas piecās cīņās ar Igaunijas vienībām tikusi pie viena punkta, bet pa 7 punktiem ir abām Tallinas komandām – “TalTech” – septiņās spēlēs, “Selver” – piecās.

Ar uzvaru sestdien pakāpties augstāk tabulā var arī “RTU Robežsardze”/”Jūrmala”, kam ir 11 punkti 7 mačos – Latvijas izlases pārstāvju centram Igaunijā ”Parnu VK” ir punkts vairāk un spēle mazāk.

Covid-19 ierobežojošie pasākumi paredz, ka sacensties Latvijas robežās drīkst klubi, kuriem ir līgumi ar spēlētājiem par atlīdzības saņemšanu. Visi četri līgā spēlējošie Latvijas klubi atbilst šim noteikumam.

Daugavpilieši aizvadīs pēc kārtas trešo spēli savā laukumā, un tieši svētdienas cīņa starp Daugavpils un Jelgavas komandām solās būt sīvākā šajā nedēļas nogalē.

Sestdienas spēli starp Jūrmalas un Jelgavas komandām tiešraidē translēs televīzijas kanāls “Sportacentrs.com TV”.

Baltijas Sieviešu volejbola līgā spēles šonedēļ nenotiks.

Kalendārs
“Credit24” meistarlīga
21.11. 17:30 “RTU Robežsardze”/”Jūrmala” – VK “Biolars”/“Jelgava”
22.11. 14:00 DU/“Ezerzeme” – VK “Biolars”/“Jelgava”

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija