Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas paralimpiskā izlase gatavojas Eiropas čempionātam sēdvolejbolā

Agris Suveizda

Latvijas paralimpiskā izlase gatavojas Eiropas čempionātam sēdvolejbolā
Publicitātes foto

Latvijas vīriešu izlase sēdvolejbolā gatavojas pašam atbildīgākajam 2015 gada startam Eiropas čempionātam - pēdējai atlasei uz paralimpiskajām spēlēm Riodežaneiro -, kas no 30. septembra līdz 8. oktobrim norisināsies Vācijas pilsētā Vārendorfā.

Treniņnometņu un sacensību grafiks, pateicoties Latvijas Paralimpiskās komitejas atbalstam, Latvijas izlasei sēdvolejbolā radījis veselīgu konkurenci starp jaunākās paaudzes pārstāvjiem un komandas veterāniem. Tā rezultātā ir pamats cerēts, ka komanda vēl vairāk saliedēsies un parādīs savu meistarību tajā, vissvarīgākajā brīdī EČ.

No rītdienas līdz 23. augustam Vācijas pilsētā Hofenheimā Latvijas izlases kandidātiem būs pēdējā iespēja pierādīt galvenajam izlases trenerim savu varēšanu spēlēt un uzvarēt laukumā. Komandai pretī stāsies kādreizējie pasaules vicečempioni, Londonas paralimpisko spēļu bronzas laureāti un Eiropas čempionāta saimniece – titulētā un materiālā un meistarības ziņā bagātā Vācijas izlase.

Latvijas komandai būs iespēja kopā patrenēties ar Vācijas kolēģiem, kā arī tiks aizvadītas četras pārbaudes spēles. Tā būs neatsverama meistarklase gan spēlētājiem, gan treneru kolektīvam.

Latvijas komandu sastāvs:
Uldis Ektermanis (Saldus, Rīga) (Kapteinis)
Vadims Skoriks (Rīga)
Aleksandrs Vivčariks (Rīga)
Andrejs Filipavičus (Rīga)
Aleksejs Berķis (Vangaži)
Dmitrijs Pavlovs (Rīga)
Juris Sprukts (Rīga)
Boriss Jeparovs (Tumšupe, Ropaži)
Oskars Āboliņš (Talsi)
Aleksandrs Ronis (Jelgava)
Ervīns Kāpa (Rīga)
Oskars Āboliņš (Talsi)

Galvenais treneris: Andris Ulmanis
Treneris konsultants: Vitālijs Birjukovs
Komandas menedžeris: Krišjānis Ulmanis

Informāciju sagatavoja:
Andris Ulmanis