Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Zeltalejas" treneris: "Vakardienas spēlē atstājām visas savas emocijas"

Šodien Latvijas sieviešu volejbola čempionāta spēlē "Jelgavas/LU" komanda trīs setos pārspēja "Zeltaleju" - 25:17, 26:24, 25:13.

"Jelgavas/LU" galvenais treneris Jānis Leitis gandarīts par paveikto: "Uzvara vienmēr sevī ietver pacilātas un pozitīvas emocijas, lai gan šoreiz ir arī neliela rūgtuma sajūta. Vakardienas spēlē "Zeltalejai" traumu guva viena no vadošajām uzbrucējām - Inga Vētra, līdz ar to šodien laukumā viņa nedevās. Savukārt mums gribējās viņas uzvarēt pilnā sastāvā, jo vakar mums tas neizdevās. Protams, arī šādā sastāvā "Zeltaleja" ir laba komanda, un mums nācās krietni papūlēties, lai viņas uzvarētu, tomēr, lai pilnībā izbaudītu uzvaras garšu, kaut kas nedaudz pietrūka."

"Zeltalejas" galvenais treneris Ilmārs Pūliņš pēc spēles atzina, ka kārtējo reizi laukumā "jaunību" ir uzvarējusi "pieredze": "Vakar mēs uzvarējām Jelgavas komandu un šķiet, ka vakardienas spēlē arī atstājām visas savas emocijas. Šodien, protams, ka meitenes ļoti gribēja uzvarēt, bet šoreiz gribēšana izrādījās lielāka par varēšanu. Uzskatu, ka šodien laukumā uzvarēja "pieredze". Mums treniņu apjoms noteikti ir lielāks kā Jelgavas komandai, tomēr uz noguruma fona, galvenais uzvaras kaldinātājs šoreiz izrādījās laika gaitā iegūta pieredze. Praktiski šī spēle bija Latvijas junioru izlases cīņa pret Latvijas sieviešu izlasi, kurā pierādījās, ka juniorēm vēl ir kur augt. Protams, kopumā mēs esam apmierināti ar sasniegto rezultātu, jo komandas bāze ir jaunas meitenes, izņemot divas pieredzējušās spēlētājas - Ingu Ikaunieci un Ingu Vētru (kura gan šodien spēli izlaida, vakar gūtās traumas dēļ), kuru uzdevums ir nodot savas zināšanas un prasmes jaunajām, kas viņām arī lieliski izdodas. Komandas rezultāts visu laiku uzlabojas, tāpēc ceru, ka nākamajā sezonā viss izdosies vēl labāk."

Informāciju sagatavoja:
Lilita Mitrofanova
Latvijas Volejbola federācija

     [+] [-]

, 2015-04-19 21:19, pirms 9 gadiem
Paldies par foršo finālu
Meitenes reāli grauza dēļus kā skaidas put