Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Limbaži"/MSĢ volejbolisti joprojām bez uzvarām meistarlīgā

"Limbaži"/MSĢ volejbolisti joprojām bez uzvarām meistarlīgā
"TallTech" komanda tika pie pirmās uzvaras volejbola meistarlīgā, pārspējot "Limbažus". Foto: https://sport.err.ee

LETA. Latvijas klasiskā volejbola komanda "Limbaži"/MSĢ ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Baltijas volejbola "Credit24 Meistarlīgas" spēlē.

Limbažu volejbolisti pretinieku laukumā ar 2:3 (17:25, 25:15, 19:25, 25:22, 13:15) saspringtā cīņā atzina "TalTech" pārākumu.

Limbažu vienības labā 14 punktus guva Kristaps Šmits, 13 punktus pievienoja Ričards Lazdiņš, kamēr mājiniekiem ar 27 punktiem izcēlās Mihels Nūts, bet Ragnars Kalde guva desmit punktus.

Citā spēlē "Parnu" ar 1:3 (26:24; 12:25; 18:25; 19:25) piekāpās Tartu "Bigbank" komandai.

Kopvērtējumā vadībā ar 12 punktiem četrās spēlēs atrodas RTU/"Robežsardze", kam ar deviņiem punktiem seko Tartu "Bigbank", ar astoņiem - "Daugavpils Universitāte" un Jēkabpils "Lūši", kamēr "Saaremaa" un Tallinas "Selver" rēķinā ir seši punkti. Četri punkti ir "Parnu" kontā, bet pie trim punktiem tikusi "Rakvere". "TalTech" šobrīd ir divi punkti, bet pa vienam punktam ir "Limbaži"/MSĢ un "Biolars"/"Jelgava" vienībām.

Šosezon Baltijas volejbola meistarlīgā startē 11 komandas - piecas no Latvijas un sešas no Igaunijas, bet dalībnieku vidū nav Lietuvas klubu.

Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, astoņām labākajām tiekot izslēgšanas spēlēs.

Pērn par Baltijas līgas čempioni kļuva Igaunijas vienība "Saaremaa", bet Jēkabpils "Lūši" pirmo reizi kluba vēsturē ieguva bronzu, pēc tam kļūstot arī par Latvijas čempioniem.

Izmantotie resursi:
LETA