Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Birzulim un Petruševicam Somijā pievienosies arī Ivanovs

Birzulim un Petruševicam Somijā pievienosies arī Ivanovs
Ingars Ivanovs
Foto: Renārs Buivids

Somijas 1. līgas kluba “Karelian Hurmos” krāsas jaunajā sezonā pārstāvēs Latvijas izlases un līdzšinējais “RTU/Robežsardzes” komandas libero pozīcijas spēlētājs Ingars Ivanovs, pavēstījis klubs.

Jūnija beigās Joensu klubs pavēstīja par līguma noslēgšanu ar Latvijas volejbola speciālistu Aigaru Birzuli, kurš jaunajā sezonā ieņems komandas galvenā trenera vietu. Tāpat vienošanos ar komandu panāca arī Latvijas izlases otrā tempa uzbrucējs Aivars Petruševics. Nu komandai pievienojies arī Ingars Ivanovs, kurš jau vairākus gadus vēlējās izmēģināt spēkus kādā ārzemju klubā, bet allaž kaut kas nesanāca.

30 gadus vecais volejbolists lielāko daļu savas volejbolista karjeras pavadījis “RTU/Robežsardzes” komandā, kā arī pēdējos gados kļuvis par Latvijas izlases pamatsastāva libero pozīcijas spēlētāju.

“Karelian Hurmos” kluba vadība komandai virza uzdevumu cīnīties par iekļūšanu Somijas čempionāta augstākajā līgā.


, 2017-07-24 15:27, pirms 7 gadiem
labs krekls!
RVS/LU volejbolistes. Foto: Artūrs Stiebriņš

RVS/LU volejbolistes panāka izšķirošo spēli pusfināla sērijā pret "Jelgavu"

LETA. "Rīgas Volejbola skolas"/"Latvijas Universitātes" (RVS/LU) komanda ceturtdien panāca izšķirošo spēli "Optibet" Latvijas sieviešu volejbola čempionāta pusfināla sērijā pret "Jelgavu".
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Obrumans: "Padevās planējošās serves, bija laba kopējā spēle un jāuzteic arī skatītāji"

Vakar pēc uzvaras izšķirošajā pusfināla spēlē un iekļūšanas finālā “Optibet” Latvijas čempionātā volejbolā vīriešiem SK “Jēkabpils Lūši” galvenais treneris Mārcis Obrumans norādīja, ka jēkabpiliešiem labi padevušās planējošās serves, bijusi laba kopējā spēle, kā arī uzslavēja skatītājus.
Foto: Jēkabpils "Lūši".
2

Jēkabpils ''Lūši'' izšķirošajā spēlē sasniedz Latvijas čempionāta finālu

LETA. Jēkabpils "Lūši" trešdien ar uzvaru savā laukumā iekļuva "Optibet" Latvijas volejbola čempionāta finālā.