Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Birzulim un Petruševicam Somijā pievienosies arī Ivanovs

Birzulim un Petruševicam Somijā pievienosies arī Ivanovs
Ingars Ivanovs
Foto: Renārs Buivids

Somijas 1. līgas kluba “Karelian Hurmos” krāsas jaunajā sezonā pārstāvēs Latvijas izlases un līdzšinējais “RTU/Robežsardzes” komandas libero pozīcijas spēlētājs Ingars Ivanovs, pavēstījis klubs.

Jūnija beigās Joensu klubs pavēstīja par līguma noslēgšanu ar Latvijas volejbola speciālistu Aigaru Birzuli, kurš jaunajā sezonā ieņems komandas galvenā trenera vietu. Tāpat vienošanos ar komandu panāca arī Latvijas izlases otrā tempa uzbrucējs Aivars Petruševics. Nu komandai pievienojies arī Ingars Ivanovs, kurš jau vairākus gadus vēlējās izmēģināt spēkus kādā ārzemju klubā, bet allaž kaut kas nesanāca.

30 gadus vecais volejbolists lielāko daļu savas volejbolista karjeras pavadījis “RTU/Robežsardzes” komandā, kā arī pēdējos gados kļuvis par Latvijas izlases pamatsastāva libero pozīcijas spēlētāju.

“Karelian Hurmos” kluba vadība komandai virza uzdevumu cīnīties par iekļūšanu Somijas čempionāta augstākajā līgā.


, 2017-07-24 15:27, pirms 7 gadiem
labs krekls!
Raimonds Vilde un Patriks Pinka. Foto: RTU Robežsardze/Jūrmala

RTU/''Robežsardze'' panāk izšķirošo spēli Latvijas čempionāta pusfinālā

LETA. RTU/"Robežsardze"/"Jūrmala" volejbolisti svētdien "Optibet" Latvijas čempionāta pusfināla sērijas otrajā mačā izcīnīja uzvaru pār Jēkabpils ''Lūšiem, panāca neizšķirtu sērijā (1-1) un izšķirošo cīņu par tikšanu finālā.
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

VK "Jelgava" treneris: "Labi, ka bija jāspēlē ceturtdaļfinālā, jo guvām spēļu praksi"

Pēc iekļūšanas pusfinālā “Optibet” Latvijas čempionātā sievietēm VK "Jelgava" treneris Aldis Bērziņš atzīmēja, ka nav gājis viegli, bet spēlētājas guvušas nepieciešamo praksi turpmākajām izslēgšanas spēlēm, bet “SUFA klubs”/DU komandas treneris Ēriks Voroņko uzslavēja savas padotās par spēju saņemties pēc pirmā zaudētā seta.
Foto: Volejbols Latvija
1

Daugavpils un Jelgavas volejbolistes iekļūst Latvijas čempionāta pusfinālā

LETA. "SuFA klubs"/"Daugavpils Universitāte" ("SuFA klubs"/DU) un "Jelgava" komandas sestdien savā laukumā uzvarēja "Optibet" Latvijas sieviešu volejbola čempionāta ceturtdaļfināla otrajās spēlēs, iekļūstot pusfinālā.