Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Baltijas līgas sievietēm finālsešiniekā par medaļām cīnīsies arī divi Latvijas volejbola klubi

Jānis Celmiņš

Baltijas līgas sievietēm finālsešiniekā par medaļām cīnīsies arī divi Latvijas volejbola klubi
Foto: Artūrs Stiebriņš

Tāpat kā 2019./2020. gada sezonā pirmās Baltijas līgas medaļas dalīs sievietes, februāra beigās tiekoties līgas labāko sešu vienību sacensībās Tartu.

No četrām Latvijas komandām Baltijas līgā izšķirošajās cīņās no 26. līdz 28. februārim piedalīsies divas – “Rīgas Volejbola skola”/”Latvijas Universitāte” un VK “Jelgava”. “Rīgas Stradiņa Universitāte”/”Ingunas Minusas Volejbola skola” un VK “miLATss” vienības pašreizējo Covid-19 ierobežojumu dēļ uz Igauniju nolēmušas nedoties.

Labāko komandu turnīrā būs arī trīs Igaunijas vienības– Tallinas “TalTech/Tradehouse” un “Audentes SK/NK”, kā arī mājinieces TU/“Bigbank” – un viena Lietuvas komanda – TK “Kaunas”-VDU.

26. februārī plānoti divi ceturtdaļfināla mači ar abu Latvijas komandu līdzdalību, sestdien – pusfināli un svētdien – cīņa par medaļām. 28. februārī spēle par bronzu notiks plkst.12.00 un mačs par zeltu – plkst.15.00.

Ceturtdaļfinālā “Rīgas Volejbola skola’’/ “Latvijas Universitāte” spēkosies ar “Audentes SK/NK”, savukārt VK “Jelgava” pretinieces būs TU/“Bigbank”.

Visas Baltijas līgas finālsacensību spēles būs vērojamas tiešsaistē portālā postimees.ee

2019./2020. gada sezonā Baltijas līgā Tallinas pievārtē Jiri uzvarēja “Rīgas Volejbola skolas” (RVS) komanda, kas atspēlēja divu setu deficītu. Par finālčetrinieka vērtīgāko spēlētāju tika atzīta RVS diagonālā uzbrucēja Marta Kamēlija Levinska.

Informāciu sagatavoja:
LVF