Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"Cēsu Alus" volejbolistiem otrā uzvara pēc kārtas

"Cēsu Alus" volejbolistiem otrā uzvara pēc kārtas
Foto: Uvis Igalis

"Cēsu Alus" volejbolisti šodien "Schenker" volejbola līgas otrā apļa spēlē ar 3:0 apspēlējot "Armijas" VK izcīnīja otro uzvaru šajā nedēļas nogalē un turnīra tabulā papildināja savu "kontu" vēl ar trim punktiem.

Pirmais spēles sets ASK zālē šodien aizritēja ar nelielu Cēsu kluba pārsvaru, taču noslēgt to savā labā viesiem izdevās tikai pašā galotnē - 30:28.

Arī otrā seta sākumā "Cēsu Alus" volejbolisti turpināja pirmajā setā iesākto un izvirzījās vadībā ar 7:3. Šajā brīdī "armijnieki" vēl "nelūza" un pēc bijušā cēsnieka Aivara Siļutina bloka rezultāta tablo vēstīja neizšķirtu 7:7. Pēc tehniskā pārtraukuma gan viesi atkal "ieslēdza augstāku pārnesumu" un spēja iegūt ievērojamāku pārsvaru (16:10), taču pēc brīža tas pats Siļutins veiksmīgi darbojoties blokā panāca minimālu pretinieku pārsvaru 18:17 un pārtraukumu bija spiests ņemt "Cēsu Alus" komandas galvenais treneris Aigars Birzulis. Nedaudz nomierinājušies viesi savā labā noslēdza arī otro setu - 25:20.

Trešajā "partijā" mājiniekiem spēki bija beigušies. Spējuši izturēt seta ievadu (6:6), "armijnieki" salūza un visai drošu uzvaru arī trešajā spēles setā svinēja viesi - 25:22.

Rezultatīvākie spēlētāji Cēsu kluba rindās šodien atkal bija mūsu vietējie volejbolisti - Valerijs Lomakins (attēlā) un Hermanis Egleskalns. Abu kontā attiecīgi 23 un 14 punkti. "Armijas" VK labā 19 punktus guva Tomass Kalniņš.

"Ņemot vērā, ka komanda šādā sastāvā aizvadījusi tikai divus treniņus varam būt priecīgi par sešiem izcīnītajiem punktiem šajā nedēļas nogalē," portālam eSports.lv pēc spēles teica "Cēsu Alus" komandas vadītājs Kaspars Timermanis.

Arī šodien Cēsu kluba sastāvā spēlēja tikai trīs no sešiem komandas jaunieguvumiem. Ja amerikānis Braiens Ņūkombs un soms Henri Johanesa Tomi bija visai bikli - pēdējā laikā esot trenējušies visai maz, tad Puertoriko izlases libero pozīcijas spēlētājs Gregorijs Barrioss darbojās pārliecinoši. Laba servju uzņemšana un pietiekami daudz paceltās tā sauktās "mirušās bumbas" liecina par spēlētāja augsto klasi.

Interesanti, bet fakts - šī ir pirmā nedēļas nogale šosezon, kad Cēsu komandai izdevies izcīnīt divas uzvaras pēc kārtas.

Citās "Schenker" līgas spēlēs pie uzvarām (3:0) tika VK "Rīga / Lāse-R", SK "ELVI / Kuldīga" un "Selver" volejbolisti. Latvijas klubi apspēlēja attiecīgi "Flamingo Volley" un VK "Ezerzeme / DU", bet "Selver" - "Aeroc Rakvere" volejbolistus.


Slēpts komentārs: cesinieks7
, 2009-01-18 19:10, pirms 15 gadiem
Par Cēsu mēru laikam kļuvis Abramovičs - ij basketbolistienes iepērkas uz nebēdu, ij volejbolisti... Vidzemnieki varētu vēl hokejā naudu ieguldīt, tas taču varen lepni skanētu - Cēsu "Dinamo". Ja viss šis piķis ir tīrs, tad, protams, nekādu iebildumu, ja nē, drīz gaidāma kārtējā Kuldīgas "Venta".
, 2009-01-18 19:20, pirms 15 gadiem
masteins rakstīja: Par Cēsu mēru laikam kļuvis Abramovičs - ij basketbolistienes iepērkas uz nebēdu, ij volejbolisti... Vidzemnieki varētu vēl hokejā naudu ieguldīt, tas taču varen lepni skanētu - Cēsu "Dinamo". Ja viss šis piķis ir tīrs, tad, protams, nekādu iebildumu, ja nē, drīz gaidāma kārtējā Kuldīgas "Venta".
kapec dinamo? cēsu ''bruins''vai ''sharks'' !
, 2009-01-18 19:59, pirms 15 gadiem
Cēsu "Toto Kings"
, 2009-01-18 20:13, pirms 15 gadiem
divas uzvaras apsveicami,bet lai kļūtu par Latvijas čempjiem,diezvai!
Uzvaras tika gūtas pret švakākajiem!!! Manuprāt,libero ir perfekts,bet pārējie nekas īpašs!!!
, 2009-01-18 20:30, pirms 15 gadiem
klikucis rakstīja: divas uzvaras apsveicami,bet lai kļūtu par Latvijas čempjiem,diezvai!
Uzvaras tika gūtas pret švakākajiem!!! Manuprāt,libero ir perfekts,bet pārējie nekas īpašs!!!
paareejie veel visi nav speeleeejushi
, 2009-01-18 21:45, pirms 15 gadiem
Plāni jau klubam lieli, bet kā būs ar realizāciju..
Uzvaras pār vājākām komandām vēl nav nekāds rādītājs!
, 2009-01-18 23:16, pirms 15 gadiem
nezin kā spēle būtu beigusies , ja tiesnesis rupji kļūdoties ļāva Cēsīm uzvarēt pirmo setu !!Celmiņa kungs, kur tad tas pārsvars bija pirmajā setā , esi objektīvs un nemurgo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-19 10:30, pirms 15 gadiem
Viss ir labi,tikai lai treners noturās bez savām vājībām!!!!
, 2009-01-19 10:42, pirms 15 gadiem
Tas gan,turies Aigar!
, 2009-01-19 10:45, pirms 15 gadiem
Nu ko visi""gudrie volejbola speci""-
katram ir pa kādam jaukam komentāram:uzvaras pār švakajiem , jau neko nenozīmē, bet arī viņi taču ir jāuzvar!!!
nezin kā spēle beigtos ja tiesnesis rupji nekļūdītos pirmajā setā- vai tad, ja viņšnebūtu kļūdījies, tad spēle beigtos pēc pirmā seta?
libero perfekts, pārējie nekas īpašs- kuri tad šobrīd latvijas volejbolā ir tie super īpašie!!!
un visiem mums ir savas vājīibas arī treneriem!
bet ceru ka visi turpināsim apmeklēt spēles klātienē, lai varētu salīdzināt vai tad galu galā tur ir kāds ""īpašs"" atbraucis vai nē!!!
, 2009-01-19 16:52, pirms 15 gadiem
alexx, protams , ka tavu viedokli es cienu, bet volejbola līdzjutēji kaut ko no volejbola saprot un nejiet tikai tapēc , lai pavadītu brīvo laiku.Volejbols ar pirmo setu nebeidzas,bet komandu pie vienadas spēles tas ietekmē, it īpaši seta galotnē.Diemžēl Latvija pēc mana uzskata nav super spēlētāju,bet ir augstas klases volejbolisti, tikai jāprot izlasē viņus izmantot un kāmēr pieturēsies pie vienkāršas spēles sasniegumu nebūs ,vajadzīga ir kombicionāla spēle, lai varētu apspēlēt pretinieku.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.
RTU/“Robežsardze/Jūrmala”. Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Formanickis: "Vienmēr prieks par medaļām, bet ir neliels rūgtums, ka medaļa nav zelta"

Pēc vakardienas uzvaras un izcīnītās bronzas medaļas “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā vīriešiem RTU/"Robežsardze/Jūrmala" spēlētājs Aleksejs Formanickis atzina, ka ir prieks par medaļu, bet neslēpa rūgtumu, ka nav iegūtas zelta medaļas. Tikmēr Kaspars Kronbergs norādīja, ka šis nav bijis komandas labākais gads jo starpsezonā esot aizgājuši abi pirmā tempa spēlētāji un viens ceturtās zonas spēlētājs, kuru vietā nākuši jauni puiši.