Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"RTU/Robežsardze" pastiprinās ar A.Celitānu un Austrālijas izlases cēlāju

"RTU/Robežsardze" pastiprinās ar A.Celitānu un Austrālijas izlases cēlāju
Grigorijs Sukočevs
Foto: vkchemes.sk

Latvijas volejbola klubs „RTU/Robežsardze” savu sastāvu pastiprinājis ar Latvijas izlases pirmā tempa uzbrucēju Armandu Celitānu, kā arī Austrālijas izlases cēlāju Gregoriju Sukočevu, kurš 2012. gada vasarā savas valsts izlasi pārstāvēja arī Londonas olimpiskajās spēlēs.

29 gadus vecais Armanda Celitāna uzvārds Latvijas volejbola draugiem liekus komentārus neprasa. Spēlētājs ilgus gadus spēlējis Latvijas izlasē, bet pēdējos gados spēlējis Beļģijā un Francijā, bet nu pēc trīs gadu pārtraukuma nolēmis atgriezties mājās.

Vēl viens pastiprinājums, kuru izdevies iegūt Rīgas komandai ir Austrālijas izlases cēlājs Gregorijs Sukočevs (augums 196 cm). Spēlētājs dzimis 1988. gadā un pēdējās sezonās spēlējis Slovākijas un Polijas klubu rindās, bet savas valsts izlasē startējis arī Londonas olimpiskajās spēlēs, kur kopā ar Austrālijas izlasi ierindojās devītajā vietā. Pavisam nesen notikušajā Āzijas čempionātā viņš Austrālijas izlases rindās izcīnīja piekto vietu.

Pirmie iespaidi par Sukočevu esot labi, taču vienošanās ar viņu panākta uz pārbaudes laiku, pēc kura arī tiks lemts tālākais spēlētāja liktenis. „RTU/Robežsardzes” galvenais treneris Ramonds Vilde jau pirms sezonas pauda, ka nav apmierināts ar divu gados jauno komandas cēlāju (Mārcis Gulbis un Vladimirs Visockis) progresu, tāpēc tikšot meklēts pastiprinājums ārpus Latvijas robežām. Nu šie meklējumi vainagojušies panākumiem.

Gan Celitāns, gan Sukočevs Rīgas komandas rindās varētu spēlēt jau šovakar, kad „RTU/Robežsardze” „Schenker” volejbola līgas mačā, Olimpiskajā sporta centrā uzņems Igaunijas čempionvienību Tallinas „Selver”. Mača sākums pulksten 19.30.


, 2013-10-17 17:41, pirms 11 gadiem
Kāds zin cik tad maksā sezonā Austrālietim, ka viņam ir interese šitādu gabalu no mājām spēlēt? Un cik Armandam liels līgums? 500Ls mēnesī?
, 2013-10-17 19:10, pirms 11 gadiem
Prieks kad Lv spēlēs Arzemnieki un Lv labs spēlētājs Par Rtu uzvaru Schenker līgas čempī .
, 2013-10-17 21:37, pirms 11 gadiem
Krabis44 rakstīja: Kāds zin cik tad maksā sezonā Austrālietim, ka viņam ir interese šitādu gabalu no mājām spēlēt? Un cik Armandam liels līgums? 500Ls mēnesī?
Tiešām domā, ka kāds to varētu zināt?
, 2013-10-17 22:45, pirms 11 gadiem
aploksnu algas shenker liigaa..
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.
RTU/“Robežsardze/Jūrmala”. Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Formanickis: "Vienmēr prieks par medaļām, bet ir neliels rūgtums, ka medaļa nav zelta"

Pēc vakardienas uzvaras un izcīnītās bronzas medaļas “Optibet” Latvijas volejbola čempionātā vīriešiem RTU/"Robežsardze/Jūrmala" spēlētājs Aleksejs Formanickis atzina, ka ir prieks par medaļu, bet neslēpa rūgtumu, ka nav iegūtas zelta medaļas. Tikmēr Kaspars Kronbergs norādīja, ka šis nav bijis komandas labākais gads jo starpsezonā esot aizgājuši abi pirmā tempa spēlētāji un viens ceturtās zonas spēlētājs, kuru vietā nākuši jauni puiši.