Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Tūras klubs Čempionu līgā piekāpjas Maskavas "Dinamo"

Tūras klubs Čempionu līgā piekāpjas Maskavas "Dinamo"
Hermans cīņā ar mājinieku trīskāršo bloku.
Foto: cev.lu

Šodien Eiropas spēcīgākajā klubu kausa izcīņā volejbolā Čempionu līgā Krievijas klubs Maskavas "Dinamo", kuras galvenais treneris bija Boriss Kolčins, savā laukumā trijos setos apspēlēja Hermans Egleskalna pārstāvēto "Tours Volley-Ball" no Francijas.

Trešajās CEV Čempionu līgas grupas spēļu kārtā E grupā pie Borisa Kolčina šīs sezonas sākumā trenētā Maskavas “Dinamo” viesojās Hermana Egleskalna pārstāvētais “Tours Volley-Ball”. Ļoti līdzīgā spēlē “Dinamo” bija pārāks setu galotnēs ar 3:0 (27:25, 26:24, 26:24). par spēles rezultatīvāko spēlētāju kļuva tieši Egleskalns, kurš sakrāja 18 punktus, divus punktus gūstot ar servi un uzbrūkot ar lielisku 64% precizitāti. Mājinieku rindās 15 punktus sakrāja Romans Škuļavičus, 14 – Diks Kojs.

Pirmajā vietā ar trim uzvarām trijās spēlēs pēc pirmā riņķa ir Itālijas “Sir Colussi Sicoma” no Perudžas, kas ar 3:1 (10, 19, -22, 23) viesos pārspēja Izmiras “Arkas” no Turcijas. Otrie ir dinamieši (2 uzvaras), trešie - “Tours” (1), bet “Arkas” pagaidām panākumu nav.

Nākamajā kārtā 30. janvārī Tūras klubs viesosies Itālijā, bet Maskavas “Dinamo” dienu iepriekš – Turcijā.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija