Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas kauss sievietēm: RVS šokē Volejbola klubu “Jelgava”

Latvijas kauss sievietēm: RVS šokē Volejbola klubu “Jelgava”
Pārsteiguma autores
Foto: www.volejbols.lv

Latvijas kausa pusfinālā kausa glabātājiem “Jēkabpils lūšiem” šodien pievienojās arī Rīgas, Daugavpils un Jelgavas volejbolisti, bet sievietēm sensāciju sagādāja RVS, kas piecos setos no turpmākās cīņas izslēdza VK “Jelgava”.

Latvijas kausa pusfinālā vīriešiem jau bija iekļuvuši “Jēkabpils lūši”, kam ceturtdaļfinālā trāpījās visgrūtākais pretinieks - “OC Limbaži/MSĢ”. Šodien pārliecinošas uzvaras trijos setos svinēja vēl trīs “Credit24” meistarlīgas komandas un iekļuva pusfinālā.

“RTU/Robežsardze” ar 3:1 (-20, 19, 20, 20) apspēlēja Nacionālās līgas 1 līdervienību VK “Ventspils”, DU ar 3:0 (12, 25, 14) – VK “Ozolnieki”, bet “Biolars/Jelgavas” volejbolisti ar 3:0 (18, 20, 21) neatstāja cerības uz panākumu Nacionālās līgas 2 līdervienībai “Dundaga”. Pirmās pusfinālspēles notiks 22. novembrī, atbildes spēles – pēc nedēļas.

Šodien notika arī vienīgā 1. kārtas spēle Latvijas kausa izcīņā sievietēm. Tajā tika piedzīvota sensācija – Baltijas līgas klubs VK “Jelgava” viesos ar 2:3 (-20, 23, -22, 20, -18) zaudēja RVS komandai. Pusfināla 1. spēlē RVS 22. novembrī savā laukumā tiksies ar kausa īpašniecēm no SK “Babīte”. Otrs pāris attiecības 28. novembrī MSĢ sporta zālē sāks skaidrot MSĢ un RSU/MVS.

“Liels paldies meitenēm un viņu treneriem, kā arī Pāvelam Seļivanovam un Valentīnai Gotovskai, tāpat Rīgas Volejbols skolai,” saviļņots pēc spēles bija RVS vecākais treneris Andrejs Odinokovs. “Spēle bija grūta. Jaunajām meitenēm pretī stājās ļoti laba Jelgavas komanda, bet mums arī ir savas ambīcijas. Meitenes laukumā parādīja savu raksturu vissvarīgākajos brīžos.”

Izmantotie resursi:
volejbols.lv