Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Izlases volejbolists Koržeņevičs pievienojas Itālijas A2 līgas klubam

Jānis Celmiņš

Izlases volejbolists Koržeņevičs pievienojas Itālijas A2 līgas klubam
No kreisās Aivars Petruševics un Viktors Koržeņevičs
Foto: cev.lu

Latvijas vīriešu volejbola izlases pirmā tempa uzbrucējs Viktors Koržeņevičs pievienojies Itālijas čempionāta A2 līgas klubam „Vibo Valentia”, panākot vienošanos uz trim mēnešiem, sarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja pats volejbolists.

Aizvadītajā sezonā Koržeņevičs spēlēja Francijā, kur pārstāvēja „Rennes” vienību, bet nu nolēmis piekrist jaunam karjeras izaicinājumam, vienojoties ar itāļu klubu. „Itālijā līdz šim neesmu spēlējis, tāpēc būs interesanti. Man patīk ceļot, sauksim to par jaunu lappusi manā karjerā,” smejot sava Koržeņevičs, piebilstot, ka klubs un spēlētājs panākuši vienošanos uz trīs mēnešu periodu, bet pēc tam sēdīsies pie galda, lai runātu turpināt vai neturpināt sadarbību. „Jā, tā ir otrā līga, taču organizācija klubā esot līmenī,” īsi nosaka volejbolists, kurš šobrīd jau ir ceļā uz savu jauno mājvietu.

Itāļu klubs šajā sezonas posmā pastiprinājumu meklē, jo savainojumu guvis kāds cits komandas pirmā tempa uzbrucējs. Bez latvieša klubā būs vēl divi ārzemnieki – serbs Luka Medičs un ukrainis Staņislavs Korņijenko.

Savas karjeras laikā Koržeņevičs spēlējis dažādos ārzemju klubos arī Somijā, Spānijā, Grieķijā, Vācijā, Francijā un arī Igaunijā.

No Latvijas izlases volejbolistiem joprojām bez līguma ir Ansis Medenis.

     [+] [-]

, 2014-10-16 19:36, pirms 10 gadiem
A. Celitans tieshaam speelee Nacionaalajaa liigaa Jeekabpilii?

     [+] [-]

, 2014-10-19 20:39, pirms 10 gadiem
Kur Gunča?
Vai vēl veseļojas?

     [+] [-]

, 2014-10-20 14:01, pirms 10 gadiem
...Armands Celitāns tiešām spēlē SK Jēkabpils Lūšos un ir ļoti apmierināts ar viņam radītajiem apstākļiem klubā!