Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Egleskalns jaunajā sezonā atgriezīsies Pirejas "Olympiacos"

Andrejs Siliņš

Egleskalns jaunajā sezonā atgriezīsies Pirejas "Olympiacos"
Hermans Egleskalns. Foto: Tours Volley Ball

Latvijas volejbola zvaigzne Hermans Egleskalns parakstījis līgumu ar Grieķijas superklubu Pirejas "Olympiacos", ko savulaik jau pārstāvēja.

Pēdējos četrus gadus Egleskalns spēlēja Francijā, trīs sezonas pārstāvot "Tours" komandu. Tagad 29 gadus vecais volejbolists parakstījis līgumu ar "Olympiacos", kur jau spēlēja 2015./2016. gada sezonā, izcīnot Grieķijas Līgas kausu, kausu un čempiontitulu.

"Esmu sajūsmināts un pateicīgs atkal kļūt par daļu no "Olympiacos" ģimenes. Man ir milzu motivācija ar šo komandu izcīnīt visus titulus. Šis man ir īstais brīdis, lai atgrieztos, esmu ieguvis lielāku pieredzi un briedumu. Pateicos kluba vadībai un trenerim par lielisko iespēju," kluba mājaslapā citēts Egleskalns.

203 centimetrus garais Egleskalns karjeras laikā pārstāvējis somu "Perungan Pojat", beļģu "Noliko Maaseik", franču "Chaumont VB 52", "Nice" un "Tours". Volejbolists bez tituliem Grieķijā izcīnījis kausus un čempiontitulus arī Somijā, Beļģijā un Francijā.

"Olympiacos" kļuvis par Grieķijas čempioniem rekordskaitu reižu - 29. Aizvadītajā sezonā gan nācās piekāpties sīvākajiem konkurentiem Atēnu "Panathinaikos".

Izmantotie resursi:
https://www.olympiacossfp.gr/