Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Volejbola izlase izcīna Eiropas Sudraba līgas bronzu

Jānis Celmiņš

Volejbola izlase izcīna Eiropas Sudraba līgas bronzu
Latvijas izlase
Foto: LVF

Latvijas vīriešu volejbola izlase šodien izcīnīja Eiropas Sudraba līgas bronzas godalgas. Spēlē par trešo vietu Avo Kēla vadītā izlase ar rezultātu 3:1 pieveica laukuma saimnieci Maķedoniju. Rezultatīvākais mūsu izlases rindās bija Romāns Saušs, kura rēķinā 15 gūti punkti.

Jau vēstīts, ka turnīra pusfinālā vakar mūsu vīri piedzīvoja zaudējumu pret Baltkrievijas izlasi – 0:3. Tā rezultātā šodien mūsu komanda cīnījās par trešo vietu. Laukuma saimniece Maķedonija vakar pusfinālā pret Horvātijas valstsvienību uzvarēja pirmos divus setus, bet nākamajos trijos cieta zaudējumus, tādejādi arī nonākot spēlē par bronzu.

Cīņu par bronzu labāk iesāka Latvijas izlase, svinot pārliecinošas uzvaras pirmajos divos setos – 25:20 un 25:16. Mūsējie demonstrēja labāku sniegumu, nekā mūsējo pretinieki un izvirzījās vadībā ar 2-0. Cīņas turpinājums gan vairs nebija tik viennozīmīgs, un laukuma saimnieki savu skatītāju iekustināti, prata uzvarēt trešā seta galotni ar rezultātu 25:23. Arī ceturtajā setā Maķedonija, kas šovasar bija apspēlēta jau divas reizes, demonstrēja saturīgu sniegumu. Spraigā tā galotnē gan mūsu izlase prata nosvērt svara kausus par labu sev, noslēdzot setu ar 28:26. Tādejādi mūsu izlase visā spēlē svinēja panākumu ar 3:1, iegūstot turnīra bronzas godalgas.

Rezultatīvākie vīri Latvijas izlases rindās bija Romāns Saušs (15 punkti), Andrejs Zavorotnijs (14), Toms Švāns (14) un Edvarts Buivids (13).

Jau vēstīts, ka apakšgrupu turnīrā Avo Kēla vadītā izlase tika pie sešām uzvarām sešās cīņās, garantējot sev pirmo vietu grupā.

Gatavošanos EČ kvalifikācijas turnīram Latvijas izlase atsāks 12. jūlijā, kad pulcēsies kopā, lai uzsāktu gatavošanos šīs vasaras svarīgākajām spēlēm pret Izraēlu un Igauniju.

Eiropas Sudraba līgas finālā Baltkrievija šovakar spēlēs ar Horvātiju.

     [+] [-]

, 2018-06-16 21:08, pirms 6 gadiem
Liela nozīme tam vairs nebija!

  -1 [+] [-]

, 2018-06-17 11:04, pirms 6 gadiem
Kam tad zelts tika?

     [+] [-]

, 2018-06-17 13:00, pirms 6 gadiem
Morsons rakstīja: Kam tad zelts tika?
Horvātijai!