Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Artjoms Jeļisejevs

Pekmanim 18 punkti, "Lindemans AALST" izstājas no cīņas par Eirokausu

Pekmanim 18 punkti, "Lindemans AALST" izstājas no cīņas par Eirokausu
Reinis Pekmanis
Foto: facebook.com

No turpmākās cīņas par Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) kausu trešdien izstājās latviešu volejbolista Reiņa Pekmaņa pārstāvētais Beļģijas klubs "Lindemans AALST", kas ceturtdaļfināla atbildes spēlē ar 2-3 (25:21, 30:32, 17:25, 25:22, 9:15) zaudēja vienam no spēcīgākajiem Vācijas klubiem "United Volley Rheinmann" un pusfinālā neiekļuva. Pekmanis ar 18 gūtajiem punktiem bija rezultatīvākais spēlētājs sava kluba rindās.

„Lindemans AALST” klubs ceturtdaļfināla pirmajā spēlē piekāpās ar 0-3 (21:25, 24:26, 20:25) un, lai cerētu uz panākumu divu maču summā un kvalificētos pusfinālam, atbildes mačā tam bija jāuzvar trijos setos. Pirmajā setā Pekmanim un viņa partneriem izdevās uzvarēt (25:21), taču viss izšķīrās otrajā cēlienā, kad ilgā un dramatiskā galotnē Beļģijas vienība zaudēja ar 30:32, šķiroties no izredzēm iekļūt sacensību pusfinālā. „Lindemans AALST” volejbolistiem gan izdevās cienīgi noslēgt Eirokausu sezonu, piekāpjoties pretiniekiem tikai piecos setos.

Pekmanis atbildes spēlē ar 18 punktiem bija „Lindemans AALST” rezultatīvākais spēlētājs. Arī pirmajā abu komandu mačā latviešu volejbolists bija rezultatīvākais vīrs sava kluba rindās, gūstot 16 punktus.

CEV kausa izcīņā „Lindemans AALST” šosezon pārvarēja divas kārtas. Turnīra 1/1 finālā klubs divas reizes ar 3-0 pārspēja Izraēlas klubu „Hapoel Yoav”, bet astotdaļfinālā ar 3-1, 3-0 pieveica Francijas „Arao de Sete” vienību.

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball


RVS/LU volejbolistes. Foto: Artūrs Stiebriņš

RVS/LU volejbolistes panāka izšķirošo spēli pusfināla sērijā pret "Jelgavu"

LETA. "Rīgas Volejbola skolas"/"Latvijas Universitātes" (RVS/LU) komanda ceturtdien panāca izšķirošo spēli "Optibet" Latvijas sieviešu volejbola čempionāta pusfināla sērijā pret "Jelgavu".
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Obrumans: "Padevās planējošās serves, bija laba kopējā spēle un jāuzteic arī skatītāji"

Vakar pēc uzvaras izšķirošajā pusfināla spēlē un iekļūšanas finālā “Optibet” Latvijas čempionātā volejbolā vīriešiem SK “Jēkabpils Lūši” galvenais treneris Mārcis Obrumans norādīja, ka jēkabpiliešiem labi padevušās planējošās serves, bijusi laba kopējā spēle, kā arī uzslavēja skatītājus.
Foto: Jēkabpils "Lūši".
2

Jēkabpils ''Lūši'' izšķirošajā spēlē sasniedz Latvijas čempionāta finālu

LETA. Jēkabpils "Lūši" trešdien ar uzvaru savā laukumā iekļuva "Optibet" Latvijas volejbola čempionāta finālā.