Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Egīls Balodis

Video: RTU/”Robežsardze” pamostas pēc 0:2 un pieveic “Biolars”/Jelgava

„Credit24” Baltijas volejbola Meistarlīgas spēlē Elektrum sporta centrā, vairāk kā 100 sanākušo skatītāju klātbūtnē, RTU/Robežsardze ar 3-2 (19:25, 21:25, 25:18, 25:16, 15:5) apspēlēja VK “Biolars”/Jelgava. Rīdzinieki šī bija otrā spēle divu dienu laikā, iepriekšējā vakarā ar 3:1 tika uzveikti “Jēkabpils Lūši”, tāpēc pirmajos divos setos sparīgāki un spēka pilnāki bija jelgavnieki. Nonākuši zaudētājos ar 0:2, RTU/Robežsardze kamanda spēja uzvarēt nākamos trīs setus un nodrošināt sesto vietu regulārās sezonas kopvērtējuma tabulā.

Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Obrumans: "Padevās planējošās serves, bija laba kopējā spēle un jāuzteic arī skatītāji"

Vakar pēc uzvaras izšķirošajā pusfināla spēlē un iekļūšanas finālā “Optibet” Latvijas čempionātā volejbolā vīriešiem SK “Jēkabpils Lūši” galvenais treneris Mārcis Obrumans norādīja, ka jēkabpiliešiem labi padevušās planējošās serves, bijusi laba kopējā spēle, kā arī uzslavēja skatītājus.
Foto: Jēkabpils "Lūši".
2

Jēkabpils ''Lūši'' izšķirošajā spēlē sasniedz Latvijas čempionāta finālu

LETA. Jēkabpils "Lūši" trešdien ar uzvaru savā laukumā iekļuva "Optibet" Latvijas volejbola čempionāta finālā.
RSU/MSĢ komanda. Foto: RSU Sporta Klubs.

Rīgas Stradiņa universitātes komanda pirmoreiz kopš 2019. gada sasniedz LČ finālu

Šosezon Baltijas Volejbola līgā triumfējusī "Rīgas Stradiņa universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" arī Latvijas meistarsacīkšu pusfināla otrajā spēlē pārspēja "Spēka un fiziskās attīstības klubu"/"Daugavpils Universitāti".