Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Iecelnieks: “Viņi kā līgas pirmā komanda paskatījās – gan jau mēs viņus kaut kā”

Iecelnieks: “Viņi kā līgas pirmā komanda paskatījās – gan jau mēs viņus kaut kā”
Lauris Iecelnieks
Foto: postimees.ee

“Credit24” meistarlīgas spēlē vīriešiem šodien “OC Limbaži/MSĢ” viesos ar 2:3 (-19, 21, 21, -23, -5) piekāpās līgas līdervienībai “Parnu VK”.

Laura Iecelnieka vadītie “limbažnieki” Pērnavā pārsteidza miegainos mājiniekus, kuri, diezgan viegli uzvarējuši pirmo setu ar 25:19, gaidīja, kad jaunie latvieši paši atnesīs uzvaras atslēgas. Nenesa!

“Pēc 1. seta viņi kā līgas pirmā komanda gan jau paskatījās, sak, gan jau mēs viņus kaut kā. Un tā arī spēlēja,” ar mača iespaidiem dalījās “limbažnieku” vecākais treneris Lauris Iecelnieks. “Mēs sākām spēlēt ar labām emocijām, un tik sakarīgs sniegums kā līdz 5. setam mums vēl nebija bijis. 4. setā nepaveicās. Bijām izvilkuši līdz 23:22, aizsardzībā pacēlām bumbu, vajadzēja atsist, un neatsitām. Vajadzēja vinnēt 3:1. Tad jau viss aizgāja uz otru pusi. Vienalga solītis uz priekšu tas ir. Kad mums atļāva spēlēt līgā, mūsu uzdevums bija spēlēt pēc pilnas programmas. Tad arī spēlējam piecu setu mačus. Atliek tikai uzvarēt,” uz humora nots sarunu beidza Iecelnieks, kura vadītā komanda šosezon jau ceturto reizi ir tikusi līdz 5. setam.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2017-11-16 12:08, pirms 6 gadiem
Nu, -kaads treneris, taada arii komanda! Malachi, lai veicas arii turpmaak!

     [+] [-]

, 2017-11-16 14:07, pirms 6 gadiem
Prieks par jaunajiem puišiem!
Bet sportacentrs.com turpina izcelties arbildēm pie rakstiem. Vai tiešām nav nevienas bildes no šī gada Baltijas līgas. Jau jau uz Pērnavu ar fotoaparātu nesanāca aizbraukt, tad varēja ielaikt kaut šo
https://parnu.postimees.ee/4311973/...