Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Meistarlīgas spēles atsākas ar Jūrmalas un Jēkabpils volejbolistu cīņām mājās

Jānis Celmiņš

Meistarlīgas spēles atsākas ar Jūrmalas un Jēkabpils volejbolistu cīņām mājās
Foto: SK "Jēkabpils Lūši"

Gads “Credit24” meistarlīgā Latvijā šonedēļ tiks uzsākts ar “RTU Robežsardze”/“Jūrmala” un SK “Jēkabpils Lūši” klubu mājas spēlēm, nedēļas nogalē uzņemot Tallinas “TalTech” un Avo Kēla vadīto “Parnu VK” ar trim Latvijas volejbolistiem sastāvā.

Sestdien ar “TalTech” cīkstēsies “RTU Robežsardze”/“Jūrmala. Pirmā riņķa spēlē Tallinā jūrmalnieki svinēja panākumu trijos setos. Spēles tiešraide būs pieejama ‘’RTU Robežsardze”/”Jūrmala” Facebook kontā.

Dienu vēlāk jūrmalnieki tiksies ar triju latviešu – Toma Švana, Atvara Ozoliņa un Kristapa Platača – pārstāvēto “Parnu VK”, kas pirmā riņķa spēlē savā laukumā bija pārāka ar 3:1.

Spēles tiešraide būs pieejama Sportacentrs.com un TV kanālā.

SK “Jēkabpils Lūši” sestdien savā laukumā tiksies ar “Parnu VK”. Novembra beigās “lūši” brīnumainā kārtā viesos atspēlējās un uzvarēja piecos setos. Spēles tiešraide būs pieejama Sportacentrs.com un TV kanālos.
Dienu vēlāk gaida tikšanās ar Tallinas vienību. Jēkabpils komandai noteikti labā atmiņā ir mačs decembra vidū Tallinā, ko nācās zaudēt ar 0:3. Spēles tiešraide būs pieejama SK “Jēkabpils Lūši” Facebook kontā.

Turnīra tabulā šobrīd visas četras komandas atrodas viena otrai blakus. Visaugstāk ir “Parnu VK”, kas ar 19 punktiem 12 cīņās ieņem ceturto vietu. SK “Jēkabpils Lūši” ir punkts un spēle mazāk, bet vēl par punktu un maču mazāk ir jūrmalniekiem. “TalTech” ar 11 punktiem 11 spēlēs ierindojas septītajā vietā.

Abas cīņas ar Avo Kēla vadīto Pērnavas komandu tiešraidē “Sportacentrs.com” izpildījumā varēs vērot gan televīzijā, gan interneta pārraidēs.

Baltijas Sieviešu volejbola līgā spēles šonedēļ nenotiks.

Kalendārs

“Credit24” meistarlīga
16.01., 17:00 “RTU Robežsardze”/“Jūrmala” – “TalTech”, tiešraide “RTU Robežsardze”/”Jūrmala” FB kontā
16.01., 18:00 SK “Jēkabpils Lūši” – “Parnu VK”, tiešraide Sportacentrs.com un TV

17.01.,15:30 “RTU Robežsardze”/“Jūrmala” – “Parnu VK”, tiešraide Sportacentrs.com un TV
17.01.,17:00 SK “Jēkabpils Lūši” – “TalTech”, tiešraide SK “Jēkabpils Lūši” FB kontā