Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Credit24" meistarlīgā neveiksme OC "Limbaži"/MSĢ

"Credit24" meistarlīgā neveiksme OC "Limbaži"/MSĢ
Limbažu komanda
Foto: Facebook/OC-LimbažiMSĢ

"Credit24" meistarlīgā šodien notika viena spēle, kurā OC "Limbaži"/MSĢ savā laukumā atzina "Selver Tallinn" pārākumu.

Pirms spēles ar piecām uzvarām sešās spēlēs tallinieši ieņēma 4. vietu, bet OC “Limbaži”/MSĢ ar vienu uzvaru 7 spēlēs – priekšpēdējo 10. vietu. Rangu tabula atspoguļojās arī šodienas rezultātā. Kaut arī pirmie divi seti pagāja saspringtā cīņā, viesi svinēja panākumu ar 3:0 (20, 24, 19), punktu mačam uzbrukumā pieliekot Timo Lihmusam. Mājinieku rindās rezultatīvākais ar 11 punktiem bija Kristaps Šmits. 6 punkti Robertam Kļaviņam. Talantīgajiem viesiem Olivers Oravs sakrāja 14 punktus. Limbažnieki turnīra tabulā palika 10. vietā, bet tallinieši pacēlās uz 3. vietu.

Jāpiebilst, ka ne tikai limbažnieki nevarēja pārspēt “Selver”. Vienīgajā sestdienas spēlē trijos setos selveriešiem savā laukumā zaudēja arī līgas čempione “Saaremaa VK” - 0:3 (-22, -24, -17). Tas nozīmē, ka Limbažu volejbolisti pret Tallinas komandu nospēlēja tikpat labi kā līgas čempioni. Mājiniekiem Artis Caics, kurš sāmsaliešu rindās spēlēja vien pirmajā setā, guva 1 punktu.

Līgas vadībā joprojām ir Raimonda Vildes vadītā RTU/”Robežsardze”, kas ar 18 punktiem 7 spēlēs tikai ar labāku setu attiecību apsteidz “BIGBANK Tartu”.

Nākamā spēle līgā jau rīt, kad „Rakvere VK” uzņems Avo Kēla vadīto „Parnu VK”.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija