Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Dāmu volejbola izlases cīņas EČ kvalifikācijā tiešraidē Sportacentrs.com TV

Jānis Celmiņš

Dāmu volejbola izlases cīņas EČ kvalifikācijā tiešraidē Sportacentrs.com TV
Foto: LVF

Latvijas sieviešu volejbola izlase tuvāko divu nedēļu laikā aizvadīs četras Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles, kurās tiksies ar Spānijas, Bosnijas un Hercegovinas un Rumānijas valstsvienībām. Visas četras spēles tiešraidēs tiks demonstrētas portālā Sportacentrs.com, kā arī Sportacentrs.com TV kanālā.

Ar spēlēm pret Dānijas valstsvienību 7. un 8. augustā Ingunas Minusas vadītā Latvijas izlase volejbolā sievietēm oficiāli noslēdza gatavošanos EČ kvalifikācijas ciklam. Pirmdienas vakara treniņš jau notika Zemgales olimpiskajā centrā Jelgavā. Tieši tur norisināsies pirmā Eiropas meistarsacīkšu atlases turnīra spēle ar Spānijas izlasi, kura tiešraidē (tāpat kā pārējās trīs augusta cīņas) tiks demonstrēta portālā Sporacentrs.com un Sportacentrs.com TV kanālā.

Latvijas izlases galvenā trenere Inguna Minusa vēl gaida pretinieču pēdējo spēļu ierakstus, lai precizētu uzdevumus spēlei. “Spānijai ir divas pamatuzbrucējas. Mums ir pieejamas visas Spānijas spēles šā gada Eiropas Zelta līgā, ko internetā rādīja LAOLA. Svarīgākais būs noturēt servju uzņemšanu. Ja tas izdosies, būs arī vieglāk uzbrukumā, lai pretinieces nepaspēj sakārtot bloku. Jābūt agresīvai servei, lai mazinātu Spānijas iespējas veidot kombinācijas,” teic Minusa.

Latvijas izlases spēles Sportacentrs.com TV tiešraidēs:

DatumsLaiksSpēle
15.08.18.19.30Latvija - Spānija
18.08.18.20.00Bosnija un Hercegovina - Latvija
22.08.18.18.00Rumānija - Latvija
26.08.18.18.00Latvija - Rumānija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja