Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Dainis Āzens

Rihards Puķītis: "Mēs vairāk gribējām vinnēt"

Rihards Puķītis: "Mēs vairāk gribējām vinnēt"
Jēkabpiliešu kapteinis uzbrukumā
Foto: www.facebook.com/skjekabpilslusi

“Credit24” meistarlīgas Latvijas čempionātā volejbolā gan lielajā, gan mazajā finālā sērijā rezultāts ir 2-0. Par loģisku to nodēvēja gan “Jēkabpils lūšu” kapteinis Rihards Puķītis, gan VK „Biolars/Jelgava” treneris Jurijs Deveikus.

“Viss bija likumsakarīgi,” mača un sērijas gaitu komentēja “Biolars/Jelgavas” treneris Jurijs Deveikus. “Tikai 3. setā sanāca sīvāka spēle. Bijām vadībā ar septiņu punktu pārsvaru, un tad sākām gaidīt pretinieku kļūdas, bet kļūdas sākās mūsu komandā. Rezultāts ir, un tas šoreiz ir galvenais. Mūsu trumpis bija laba serve, un tā izglāba arī 3. seta beigās.”

“Varējām tikt arī finālā,” vaicāts, vai komanda sasniedza maksimumu, atbildēja Deveikus. “Pirmajā pusfinālspēlē zaudējām, bet otrā mums sanāca sliktākā visā sezonā. Vērtējot visu sezonu, Baltijas līgā sasniedzām, ko varējām, bet Latvijas kausa pusfinālā zaudējām Jēkabpilij – arī visai objektīvi. Protams, vienmēr varam spēlēt labāk, taču arī šis rezultāts ar jauniem spēlētājiem un jaunu sastāvu šosezon nav slikts.”

“Mēs vairāk gribējām vinnēt,” uzvaras recepti pēc spēles skaidroja “lūšu” komandas kapteinis Rihards Puķītis. “Mēs arī vairāk centāmies spēlēt uz viņu vājajām vietām ar savu servi, un tas bija galvenais uzvaras priekšnosacījums. Sanāca ļoti labi. Līdz ar to varējām sakārtot bloku un blokā aizķērām daudzas bumbas, kā arī nobloķējām uzbrukumus. Gājām laukumā, lai apliecinātu, ka esam stiprāki. Tomēr varējām nospēlēt arī labāk. Bija mums nevēlami kritumi nevajadzīgā laikā, bez kuriem varējām arī iztikt. Teiksim tā – nesaprašanās savā starpā otrajā setā un trešā seta galotnē. Nospēlējām apmēram tāpat kā pirmajā cīņā, vienīgi šoreiz mums īsti nebija rezervisti, kas varētu iet laukumā, jo vienlaicīgi ar mūsu spēli Jēkabpils juniori Rīgā aizvadīja maču par zelta medaļām ar RVS. Vinnējām arī bez rezervistiem.”

Izmantotie resursi:
volejbols.lv


Foto: LVF

Vai "Jēkabpils Lūši" lauzīs mājinieku lāstu un kļūs par čempioniem?

Iespējams, jau šovakar Jēkabpilī uzzināsim uzvarētājus “Optibet” Latvijas čempionātā volejbolā. Sērijā līdz trim uzvarām SK “Jēkabpils Lūši” volejbolisti ir vadībā (2-1) pret “Ezerzeme”/DU un sērijas ceturto spēli aizvadīs savā laukumā. Cīņas sākums plkst. 19.45, tiešraide LTV7.
Latvijas U20 volejbola izlase. Foto: LVF

Noskaidrotas Latvijas U20 volejbola izlases pretinieces Eiropas čempionātā

Mārča Obrumana vadītā Latvijas U-20 puišu izlase Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā vasaras beigās spēlēs ar Austrijas, Somijas, Francijas, Polijas, Serbijas, Turcijas un Ukrainas vienaudžiem, informē Latvijas Volejbola federācija.
Megija Dambrehte kopā ar ''Puijo Wolley'' komandu. Foto: LVF

Dambrehte kļūst par bronzas medaļnieci Somijas volejbola čempionātā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē par volejbolistu gaitām ārzemēs. Somijā sieviešu volejbola čempionātā bronzas godalgu ''Puijo Wolley'' sastāvā izcīnīja Megija Dambrehte.