Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Nosaukti "Schenker" līgas labākie spēlētāji

Jānis Celmiņš

Nosaukti "Schenker" līgas labākie spēlētāji
Valērijs Lomakins
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Vakar Tallinā noslēdzās „Schenker” volejbola līgas sestā sezona. Pēc apbalvošanas pasākuma tika paziņoti „Final Four” turnīra labākie spēlētāji.

Par labāko diagonāles pozīcijas spēlētāju atzīts Valērijs Lomakins (Poliurs / Ozolnieki), labākie vidējie bloķētāji – Tamars Nassals (Parnu VK) un Dmitro Pašitskis (Selver), labākie servju uzņēmēji – Lauris Iecelnieks (Tartu Pere Leib) un Kristjan Õuekallas (Selver), labākais saspēles vadītājs – Deniss Petrovs (Selver), labākais libero – Austris Štāls (Parnu VK).

Labākie tika noteikti pamatojoties uz „Final Four” spēļu statistiku un „Schenker” līgas žūrijas vērtējumu.

Ivo Baranovskis (Poliurs/Ozolnieki), Rait Rikberg (Tartu Pere Leib), Deniss Petrovs (Selver), Adrus Rādiks (Parnu VK) tika atzīti par pēdējās spēļu dienas labākajiem katrā komandā.

Izmantotie resursi:
Home | Latvijas Volejbola Federācija

  -2 [+] [-]

, 2011-03-14 16:55, pirms 13 gadiem
Atkal kaut kas neizprotams - 5 no 7 speletajiem no simboliskas Schenker ligas izlases ir Latvijas volejbola skolas audzekni (ieskaitot Dmitro Pašitski - Mihailenko trenera audzekni). Bet kur mees esam izlases limenī ? Tagad pat blakus igauniem nestavam, varbut arī ir verts piesaistiit Borisu Kolčinu vismaz kā konsultantu (ka to izdarija Igauni)?

     [+] [-]

, 2011-03-14 17:33, pirms 13 gadiem
Aloeux rakstīja: Atkal kaut kas neizprotams - 5 no 7 speletajiem no simboliskas Schenker ligas izlases ir Latvijas volejbola skolas audzekni (ieskaitot Dmitro Pašitski - Mihailenko trenera audzekni). Bet kur mees esam izlases limenī ? Tagad pat blakus igauniem nestavam, varbut arī ir verts piesaistiit Borisu Kolčinu vismaz kā konsultantu (ka to izdarija Igauni)?
izlasei jau sen nepieciešams cits treneris, Vilde galīgi nevelk, tas taču ir kā uz delnas, tikai nav saprotams kādēļ atbildīgās personas to nesaprot. Turklāt Volde taču aprasti enmaz nav spējīgs savākt vairumu no ārzemēs spēle'jošajiem speļētājiem.