Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Baranovskis: "Uzvarējām ar labu komandas spēli"

Jānis Celmiņš

Baranovskis: "Uzvarējām ar labu komandas spēli"
Ivo Baranovskis ar "Schenker" līgas 3. vietas kausu
Foto: Renārs Buivids

Vakar „Schenker” līgas spēlē par trešo vietu, „Poliurs / Ozolnieki” ar 3:1 pārspēja „Tartu Pere Leib”, tādējādi izcīnot līgas bronzas medaļas. Pēc spēles iespaidos dalījās Ozolnieku komanda kapteinis Ivo Baranovskis un galvenais treneris Zigismunds Grigoļunovičs.

„Vakar pretinieki mums neļāva īsti spēlēt, jo viņiem bija ļoti agresīva serve un mēs netikām ar tām galā. Šos pretiniekus jau bijām sezonas laikā uzvarējuši. Zinājām, ka varam arī šodien. Ar labu komandas spēli mēs to panācām,” pauda „Poliurs / Ozolnieku” komandas kapteinis Ivo Baranovskis.

Gandarījumu par komandas sniegumu neslēpa arī tās galvenais treneris Zigismunds Griguļinovičs. „Puiši malači, kā komanda izturēja un nospēlēja līdz galam!”

Par līgas pieckārtējiem čempioniem vakar kļuva Tallinas „Selver” komanda. Tās galvenais treneris Avo Kēls pauda, ka nākamajā starpsezonu periodā komandu varētu pamest vairāki tās vadošie volejbolisti. „Vispirms plānojam uzvarēt arī Igaunijas čempionātā, pēc tam būs jādomā par komandas sastāvu nākamajai sezonai. Domāju, ka labākie spēlētāji aizies spēlēt uz ārzemju klubiem, līdz ar to komandai būs atkal jauns izaicinājums, būs jāuzstāda jauni mērķi un tie jāsasniedz. Varu teikt tikai to, ka arī nākamajā sezonā nevienam nedāvināsim uzvaras, ja kāds gribēs mūs uzvarēt, tad tai būs jābūt spēcīgai komandai.”

Izmantotie resursi:
Home | Latvijas Volejbola Federācija