Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Rīgā atvērta jauna sporta zāle volejbolam

Rīgā, Ganību dambī 20a ierīkota jauna 1100 kvadrātmetrus plaša sporta zāle (RVC), kas īpaši piemērota volejbolam, tenisam, florbolam un futzālam. Sporta zālē ieklāts Pasaules sportā vadošais grīdas segums - Gerflor Taraflex, kam ir lieliska amortizācija un laba saķere.Šobrīd ir lieliska iespēja rezervēt treniņu laikus volejbolam, tenisam vai citam sporta veidam. Šobrīd ir pieejami vairāki treniņu laiki gan darba dienu vidū, gan arī vakarā, tajā skaitā vispieprasītākais laiks: 19:00-21:00.

Rīgā, Ganību dambī 20a ierīkota jauna 1100 kvadrātmetrus plaša sporta zāle, kas īpaši piemērota volejbolam, tenisam, florbolam un futzālam. Sporta zālē ieklāts Pasaules sportā vadošais grīdas segums - Gerflor Taraflex, kam ir lieliska amortizācija un laba saķere.

Šobrīd ir lieliska iespēja rezervēt treniņu laikus volejbolam, tenisam vai citam sporta veidam. Šobrīd ir pieejami vairāki treniņu laiki gan darba dienu vidū, gan arī vakarā, tajā skaitā vispieprasītākais laiks: 19:00-21:00.

Šajā sporta zālē treniņus jau šobrīd aizvada viena no vadošajām Latvijas volejbola komandām: VK Biolar. Tāpat, sporta zālē trenējas arī volejbola amatieri un entuziasti. Visbeidzot, šī jau 2.sezonu ir bāzes sporta zāle Entuziastu Volejbola Līgai.

Paralēli volejbolistiem šo sporta zāli iecienījuši arī tenisa mīļotāji. Šeit norisinās gan amatieru tenisa turnīri, gan sparinga mači, gan arī individuālie treniņi pie dažādiem treneriem.

Vairāk informācijas mājas lapā: https://sporta-zale-riga.lv/