Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vecāki iestājas pret Daugavpils volejbola komandas galvenā trenera maiņu

Ints Megnis
Ints Megnis

Vecāki iestājas pret Daugavpils volejbola komandas galvenā trenera maiņu
Edgars Savickis
Foto: gorod.lv

Audzēkņi un viņu vecāki vērsušies ar atklātu vēstuli Daugavpils pilsētas domē, prasot amatā atstāt volejbola komandas DU/"Ezerzeme" galveno treneri Edgaru Savicki, kuru plānots nomainīt pret lietuvieti Vasiliju Burakinski.

Klubs "Ezerzeme" juridiski skaitās biedrība, tāpēc lēmumus tajā var pieņemt valde, kuras sastāvā ir Jānis Dukšinskis, Aivars Pudāns, Nikolajs Čemodanovs un Edgars Savickis. Kā vēsta portāls gorod.lv, aktīva loma Savicka atstādināšanā no amata bijusi šovasar izveidotās Daugavpils Sporta pārvaldes vadītājam Jurim Stivriņam, kurš pēc vecāku un audzēkņu domām vēl nav pilnībā apzinājis pilsētas sportā notiekošo.

Lēmums par Savicka atbrīvošanu oficiāli tiks skatīts otrdien biedrības valdes sēdē, tomēr tiek uzskatīts, ka jau zināms, ka viņa vietā stāsies Burakinskis.

Kā teikts audzēkņu un vecāku sagatavotajā vēstulē, viņi ir lepni ar Savicka paveikto, jo speciālists izaudzinājis tādus volejbolistus kā Tomu Švanu, Edgaru Toču, Denisu Petrovu, Eriku Voroņko, Rihardu Puķīti, Vitāliju Cinni, Andi Cimošku, Antonu Nazarovu, Mārtiņu Jansonu un Aleksandru Nasonovu. Tāpat 2003./2004. gadā dzimušie puiši šogad esot uzvarējuši Latvijas jaunatnes čempionātā.

DU komanda pagājušajā sezonā Latvijas un Igaunijas meistarlīgā ieņēma 12. vietu starp 14 vienībām, bet Latvijas čempionātā sezonu noslēdza ceturtajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Родители негодуют: Меняют волейбольного тренера...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja