Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pirmo spēli Latvijas čempionātā par 3. vietu uzvar VK "miLATss"

Pirmo spēli Latvijas čempionātā par 3. vietu uzvar VK "miLATss"
Pirmā cīņu par bronzas medaļām uzvarēja VK "miLATss"
Foto: facebook/VKmiLATss

Šodien notika pirmā spēle Latvijas čempionāta mazajā finālā cīņā par 3. vietu. Tajā VK "miLATss" spēlētājas viesos trijos setos uzvarēja Mārupes SC. Atbildes spēle jau rīt.

Tīraines Sporta kompleksā šodien norisinājās pirmā no divām spēlēm par Latvijas čempionāta bronzas medaļām sievietēm. Tajā Mārupes SC uzņēma VK “miLATss” un zaudēja ar 0:3 (-22, -20, -19).

Uzvarētāju rindās Iveta Alehina sakrāja 13 punktus, bet Darja Tarasenko – 10 punktus (4 – ar servi un 3 – blokā). Mājiniecēm rezultatīvākā ar 12 gūtajiem punktiem bija Marta Ozoliņa.

“Pirmie divi seti bija līdzīgi – pretinieces izvirzījās vadībā, mēs dzināmies pakaļ un beigās uzvarējām. Trešajā jau izdarījām to, ko vajadzēja, jo bijām kārtīgi izpētījuši pretinieces,” pēc mača par spēles ritējumu teica Daugavpils komandas vecākais treneris Andrejs Kalans. “It kā mums kā augstāk izsētai komandai vajadzētu būt priekšrocībām ar pirmo spēli pretinieču laukumā, taču šobrīd mani visvairāk uztrauc spēlētāju atjaunošanās pirms rītdienas spēles. Mēs braucām pēc darba, tagad mājās būsim vienos naktī. Mārupietēm ceļš gaidāms rīt, taču šodien viņas var atpūsties jau tagad. Divas spēlētājas man ir slimas, viena – ar traumu, spēļu sezonā ir bijis vairāk nekā Mārupei, turklāt ar spēcīgākiem pretiniekiem, un meitenes ir nogurušas. Galvenais, lai iztur vēl pēdējo spēli.”

Rīt atbildes spēle Daugavpilī pulksten 17:00.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija