Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Starptautiskā volejbola turnīrā veterāniem Rīgā divās grupās uzvar mājinieki

Starptautiskā volejbola turnīrā veterāniem Rīgā divās grupās uzvar mājinieki
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Starptautiskas volejbola sacensības veterāniem “Master Open” Rīgā norisinājās piecās vecuma grupās, un divās no tām uzvarēja mājinieki. Sievietēm 45+ grupā triumfēja “Rīga Mix”, bet vīriešiem 50+ grupā – Madonas volejbolisti.

Starptautisks volejbola turnīrs veterāniem “Master Open” šogad norisinājās jau piekto reizi. Vairāk nekā 200 volejbolistu no 7 valstīm 8. un 9. februārī cīnījās Rīgas 15. vidusskolā, O. Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolā un Rīgas Volejbola centrā.

Sacensību atklāšanā Rīgas 15. vidusskolā sportistus sveica un Latvijas Volejbola federācijas ģenerālsekretārs Edgars Zaiženijs un Latvijas Sporta veterānu – senioru savienības prezidents Ivans Klementjevs.
Pēc divu dienu cīņām divas uzvaras tika Latvijas volejbolistiem.

Sievietēm 45+ grupā triumfēja “Rīga Mix”, turpmākās vietas atvēlot Lietuvas komandām – “Sixta+” un “Laima”. Vīriešiem 50+ grupā labākie izrādījās Madonas volejbolisti, apsteidzot mājiniekus no “Master Riga” un Lietuvas komandu “Polonia”.

Vīriešiem 40+ grupā uzvarēja viesi no Sanktpēterburgas, otrā bija “Roja” un trešais VK “Narva”. Vīriešiem 45+ grupā par turnīra uzvarētājiem kļuva “Kurpie Volleyball Club Polska” no Polijas, otrie bija FCG no Latvijas, trešā – Baltkrievijas izlase. Savukārt sievietēm 40+ grupā uzvarēja Baltkrievijas “Nadežda”, aiz sevis atstājot “Rīga Mix” un Krievijas “Moskov MFV”.

Latvijas volejbola federācija